小學做過最仆街嘅嘢

371 回覆
1597 Like 59 Dislike
連續食兩支煙
想睇你下面條gap了
小學雞嗰陣如果去尿兜痾尿嘅話班損友實會搞鳩你或者偷睇你碌鳩(諗返起有啲gay)

於是有一次我就係痾緊尿嗰陣 成個人向後轉 然後大叫“你地咁中意望望飽佢”
跟住佢哋比我啲尿射到濕撚晒
諗起都戇鳩
細個返到屋企打開書包,發現拎錯前面女同學本功課簿,心諗如果拎返去話拎錯左搞到佢冇得交功課一定比老師鬧

一時唔知點處理,勁緊張既情況底下,我決定將佢本簿dum去櫃同牆之間,當冇事發生過
整濕紙巾掉上天花板
心情好一齊係課室跑,心情差去告狀

主動舉手爭做班長,不停mark 唔中意嘅同學

俾訓導罰寫悔改書,問我地寫開幾多字,個陣寫開450,我話200,作完叫我讀,忍唔住係佢面前笑,激到佢唔罰我叫我地走
學校突然周圍出現左好多死字. 唔知邊個寫.

之後上堂急尿唔敢去廁所.

係走廊屙. 屙左幾日. 比阿sir 捉到.
小息去水池餵錦鯉食麵包 谷到佢地肥哂
用人地名寫情書
竟然一齊左
去商場廁所放彩帶嚇人
用筆畫花隔離位濕尻班長個書包,每日都畫
其實果陣全班都唔鐘意佢 因為佢真係好怪 講野1999 眼神似做賊 鬼鬼鼠鼠 經常執垃圾食 講野成日得罪人 所以佢冇朋友 老師都唔想理佢

不過我依家都好後悔 覺得唔應該帶頭搞鳩佢 一直將呢件放咗係心 好想搵佢道歉
放學落大雨果時去教員室出面個遮架攞遮,用完扔L左佢。
睇後生女老師個波gap
同同學排隊見倒個玻璃火警鐘 話咦咁型嘅 跟住捉住條友隻手㩒爆塊玻璃
上下層都唔識去,低B仔
趁人地準備坐低果陣拉開人地張櫈
係廁所整濕啲紙巾 然後掟上天花板
小學!?
陣臭閪味出晒嚟
以前坐16坐van校車,個司機系女人都好好人,仲比我做車長,系車上蝦蝦霸霸。開頭都好地地去到小五個年,架16坐van超載日日坐25,26個學生。我哋呢啲高年級冇位坐,通常要企到第三、四個站之後先有位。
有日小息我去同訓導主任講呢架van超載,仲叫佢放學個時系門口數下人數。之後放學個時學校報咗警。
屌你老母
小六
落堂急尿急到扯晒旗
想快快手狗沖點知前面班女仔阻住晒
我乜都唔理唯有扯住旗則身橫掃佢地屁股
再狗衝去廁所
印象中有兩個女仔個pat同我條巨龍有接觸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞