小學做過最仆街嘅嘢

371 回覆
1597 Like 59 Dislike
睇完希望你有報應 永遠報應係未到 唔會冇到
每年做班長然後mark低哂我唔鐘意嘅人名
仲要啲老師以為我好乖,每年都俾我做
聽人講:
個陣5年級定6年級
有個咩大哥哥大姐姐計劃
要去同1年級玩
之後用3張十蚊同人交換1張一百蚊
廁所整濕d 紙巾大力掟上天花
乾左之後都會繼續痴左係天花
將人地交功課個powerpoint d超連結連哂去pk.com
將d粉刷掉去風扇玩random shot,射到條友成面粉
lunch送左舊4方果
一下扔左上去開緊既風扇度
炸到成班都係
較到班房個風扇最快 然後將飯盒送果啲一包包李錦記豉油一下掟上風扇到 成個班房都係豉油
最好玩既刺激遊戲
你呢d撚樣真係好撚煩 擺明係到老作 attention seeker
果個老師錫我 你都笨撚柒既 打份工錫你老母都唔會錫你啦
一陣又係到屌返我係咪童年陰影啦下
用AA膠黐住fd書包拉鍊
比人罰留堂,班房得自己一個
趁miss走開左個陣偷偷走入同層既美勞室
之後入左放美術用品間房仔度
開晒d廣告彩對住幅牆起勢咁潑
潑完之後仲企左係度欣賞左自己既傑作一陣先走

仲記得個時既心情簡直係前所未有咁爽
係Miss面前講你呀媽個波罩你
將keyboard 嘅E同W調轉,等啲唔慣用keyboard嘅老師入錯login ID用唔到電腦
掃咗原個一磅有cream既蛋糕落同學書包
以前小五到小六好興玩跑online
如果有玩既都知有樣野叫洗經
即係掛機升level,但升level 既速度比普通玩
大約快15-20倍,咁d小學同學就問我點解升得咁快
(我深藍飛鞋)佢地襪定拖鞋level.

之後我就話可以幫你地升level 不過就要收錢
大約可能升1-2level 100蚊咁上下。
而其實果樣掛機需要開多幾個ac一齊掛機先得
主ac就掛贏第一果隊。 其他分身ac就掛第二,三,四。 但其實贏第二都有金錢同經驗收益,所以我就一直幫佢地掛第二至第三隊,而自己主ac照掛第一咁。自己level照升,錢又照收佢地

而到左中後期 有二個同學已經比我cap唒佢地本身既錢,但又想我繼續幫佢地升level,之後我就叫佢地番屋企偷比我,而佢地又真係偷比我仲每日每人兩三百蚊 total 一日我賺400-500蚊現金 持續左二至三個星期,佢地最後比屋企人發現左就完左 我應該由一開始cap佢地再有時屈佢地送點數加埋應該有7k hkd 我以前跑online ac好似齊哂全部點數練金裝同所有點數寵物都升爆唒level 4

不過依加大個諗番自己好扑街同後悔昆左佢地好多錢又教人偷野
小學只遇到老師做過仆街嘅事
記憶有啲濛糊
細細個有個女仔同學同我同另外幾個同學輸賭
遊戲內容係乜唔記得
淨係記得佢輸就比我地每人一百蚊
到佢真係輸咗
就叫佢真係比
但其實我地都係當玩下
我就話100你唔洗比我啦,請我飲罐芬達算啦
其他同學好似真係收咗100
之後佢老母好似發現咗件事
唔知係咪佢要面所以偷屋企錢比人
之後老師將涉事嘅同學一個個的去問話
果陣真係勁驚
不過問我,我就話冇收過同學錢
所以我就冇事
不過其他收咗嘅同果位女仔都幾大獲下
體育堂跑完步除人兩條褲
用鉛芯筆插人手/腳
小二同坐隔離個女同學互揸下面
仲係咁話我揸唔中
佢又吓吓中我喎
於是我嬲嬲地愈來愈用力揸,仲要揸實停勁耐
而家諗返根本吓吓都中
最後比班主任發現埋
果陣最中意同啲風紀作對
通常我都激到風紀唔理我
有一次有個靚既風紀姐姐屌柒我
我又一如既往唱反調
點知屌唔贏佢我就踎系度扮喊
佢以為我喊過黎氹返我 之後仲成日小息黎請我食野
最後仲攞左佢電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞