小學做過最仆街嘅嘢

371 回覆
1597 Like 59 Dislike
小學有手機影相
細個見到屋村垃圾房有張2人床褥,多手由30幾樓推左落街,爭d壓死路人
特登係小息個陣當住全世界除小學同學條褲 跟住俾老師知道就作曬故仔話唔小心仆親扯到 個老師初頭信左但俾人踢爆我講大話跟手個老師喊埋 話以為我好乖好聽話但又除人褲又講大話
比個高年級係操場撩
嬲嬲地一野除撚左佢條運動短褲
佢著返條褲走去報串
我就比主任寫手冊記過(內容要我自己解釋)
最後我同老豆講同人打交
拎球拍打人 扮唔小心
其實佢對我都幾好
剪一個我好憎嘅同學啲頭髮
有啲似我中一既同學
條撚樣好鍾意痾尿個陣三百六十五度咁轉一個圈
搞到成個地下都係尿 無人敢同佢一齊去 因為一定俾佢射濕
小六個時我都係其中一個好曳既學生,有日坐我隔離再隔離嘅粉腸就攞左我枝筆黎用,仲要整爛左 問佢做乜整爛我枝筆,佢竟然同我講吹咩,不過我都估到佢會咁答我,之後我就心諗 機會黎啦飛雲!仲唔比我有機會開你波(個同學不嬲都係乞人憎)結果佢比我打到眼鏡都爛埋同頭殼頂腫左,佢老母打黎學校投訴我,訓導主任上黎捉我,結果成班同學都話冇見到我打人,我最後乜事都冇,結果個同學之後日日都人打,六年班下學期都冇讀就退左學
轉堂嗰陣行去黑板前做on9野
引到成班係到大笑 之後佢地就鬆懈開始傾計
而我就默默行返位棟起本書好安靜咁扮睇書
老師一入黎就即刻屌成班點解咁嘈:
‘點解全班都咁嘈 我淨係見到xx (我)一個安靜讀書 除咗xx之外全部企起身!‘
小學有個撚屌成日恰我
有日嬲嬲地
放左學冇人個陣
倒左成盒陽光檸檬茶同半支水去佢個儲物格
因為跟學號排
我個格係正佢下面
所以我都象徵式整濕左2本冒險小虎隊(借既)
第二朝我一早同老師講 話d野濕晒
但個仆街成疊教科書收晒皮
完全冇人懷疑係我
整濕紙巾掟入廁格
奶miss個波.....板糖

揸女同學個波....蘿包

仲讀緊小學?
中出女教師
同女同學大亂交

你都係想咁姐
上連登
放學去公園玩
見到有對中學生係到野戰緊
隔離同學有手機 見佢影低
啲語氣睇得出份人根本無變過
本性難移
小學英文同音樂老師對腳好正 有次親人多放小息排隊集隊 一野摸落佢大脾到
考試果陣扮震機啲「唔—唔—」聲然後舉手屈個同學帶電話返學/用電話出貓
人乎其名
潑d水落廁格 大叫落雨啦收衫啦
小五六比成班孤立
嗰時比我發現原來大半班嘅eclass唔改密碼,密碼就係user name
跟住嬲嬲地就用學校電腦登入其他同學嘅eclass,改哂佢地啲密碼
電腦堂嘅時有大半班用唔到電腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞