彭斯既講話真係似宣戰宣言

292 回覆
414 Like 13 Dislike
痴撚線由細到大都學 xxx發表左一段講話
利申:80後土生土長
由細到大我地都係學 發表演說

利申: 我都係 80 後土生土長
後生真係睇成長環境,群開中國人果班真係
估計要打都係快速斬首北京
打哂全中國要勁多時間資源
有生之年可以睇到中共滅亡
講話有咩問題
發表講話
00後以為講話係講說話咁解?
一段10分鐘的announcement可以得1,2個重點
其餘的都係咩「高度關注, 強烈遣責, 確切實行」等等等等
可以完全無內容, 志在消費民族使命感
d人一聽到「確切實行三個xxx、五個xxx」就高潮
問佢地實質即係咩政策/方向?
「咪就係勁過美國佬囉」
支那驚閪咩?支那狗有地有錢,高科技野足以同美帝打過

支那都仲未亮劍
以你邏輯咁你唔好用紙?唔好食飯?唔好用GPS??唔好做香港人呀??
全部都係支那嘅,包括你同你祖宗十八代
睇你都係想追住洋腸黎含果啲黎架喇,咁中意白人咪訓示你啲後代奶白人春袋囉
好想知美國打到中共倒台,點善後?
畢竟有14億人既地方冇人管治,實亂!
美國你唔會同中國玩中出即飛呢?

廢人

亮緊啦
如果支共倒台, 班垃圾支那人就唔識自己管自己, 不如就咁滅族算LA.

因為驚亂就任由低質支那強姦. 垃圾支那人思想真係好撚ON9.
話係指話本
講話原本只係講故事咁解
支那d共式中文跟本扭曲晒所有中文原本意思. 班文盲亂用一通.
每個省份獨立成國 然後好似美國成立聯邦國家 中共快撚仆街死
八國聯軍果陣,美國內戰都打完幾十年啦
係啱啱打完美西戰爭姐

美國主張唔分大清,某程度都同佢太遲插足中國有關,當英法德俄都拎哂租借地果陣,佢先啱啱搶到菲律賓。而且就係八國聯軍前兩年,其他列強已經分哂勢力範圍,沿海省份已經分無可分。美帝又踩落嚟點都會同其他列強有衝突,咪唯有退而求其次玩門戶開放。

不過正因為當年太遲插手插唔到,今日先可以咁大聲講
演說、發言 ok

講話 not ok
睇住篇文再聽住wow d背景音樂

https://youtu.be/FwA6lIFIsJs

真係好熱血
中國sure win
講你老母話咩
廣東廣西果d應該第一時間佔領香港
食左頭啖湯先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞