彭斯既講話真係似宣戰宣言

292 回覆
414 Like 13 Dislike
咪幫人民向獨裁者反抗
Assad專bomb/gas 手無寸鐵嘅平民,仲恐怖過8964
已經有人提出"諸夏"既春秋戰國百家爭鳴盛世取代華夏大統一呢條出路
記錯咗sor
成件事可以話係陰差陽錯
有時歷史就係咁
美國每個State其實係一個國家
United States係一個合眾國
https://www.bbc.com/news/world-middle-east-22906965

嘩美國真係好有份呀

知唔知isis嘅武器主要係邊個國家生產呀?
提示:支開頭那結尾
演講 唔係講話
學EU咁仲好 類似一個國家 但係實質上分開幾廿個國家
united states對東南亞唔係一件好事 仲要成個東南亞語言文化相差咁遠 點united
屌 希望香港人仲可以抽嚟緊果屆綠卡
同埋真正開戰係咪可以學班中東撚咁去申請政治庇護
你都on撚柒鳩
香港成班高官咪一撚樣art 同social science 岀生
所而就係因為班文科撚掌權搞到香港冇創科冇競爭力
人地上個國務卿讀civil架
所以話爆兩塊玻璃就會無左美國支持真係得啖笑
一年前已經決心同CCP開戰,香港敗家仔幫手火燒後欄美國佬大叫YES
要推番呢個POST上去唔好比D美國風向撚帶到,一早已經佈好晒要點搞CCP
一齊幫手推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞