10月開播 閃電十一人 獵戶座的刻印 集中討論 (2)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
明日人究竟做過乜鳩
路人主角
條友係直頭去到黑人憎lv
今季有一星幫佢拉仇恨
條友根本偽君子黎
鬼道組省鳩一星充就出黎攞光環
自己吹撚起人地成隊就側側膊
又無主角魅力 同灰崎皇帝比直頭二打六級
冰埔都有存在感過個「主角」

笑撚死
全世界足球實力後退唔知幾多年
睇住一星仲癲過以前睇吹雪
洗白過程快到癲
毫無鋪排
突然覺得洗白劍城好撚高質
係我心入面點都洗唔白

佢既洗白好冇說服力
快D好似明日人咁隱形算喇
都有既 都有講下佢內心既罪惡感驅使 每次啲人叫佢撳掣炸架車/用波省鳩王帝個頭 然後就係咁諗返起佢車禍同佢細路踢唔到波
睇番無印 經過外星學園洗禮既雷門幾撚勁
最起碼唔會on99比人入四粒先
咁係因為佢地收埋曬d勁招姐 最記得係cross fire 去到打天使惡魔果陣先用左次 之後就無再用 如果亞洲區果陣有用到呢d合體技既話都應該無打得咁辛苦

但係今季好似企鵝咁 用足咁多場 比著以前咁一定官方封左招技去到好後先出返一兩次 不過豪哥招大技係世界級招 但係下幾場連超量企鵝同明日人招技都入到波究竟佢地招技都有世界級咁勁定話成個亞洲區技術倒水
砂木沼接到鄉下仔招雀仔 水平已經超越左其他亞洲區籠
今集臨尾一邊播d好悲壯嘅音樂,一邊一星喺度吶喊「我的理想不就是和光一起踢快樂的足球麼?」呢個位做得幾好

見到一星一邊吶喊自己嘅理想,一邊殺死緊自己細佬,呢個理想同現實嘅矛盾,有d令我諗起heaven's feel

如果編劇真係夠膽寫一個真正嘅選項:「因為一星充嘅背叛,導致一星光被財團殺死,但係一星充認為自己守護咗同弟弟嘅約定,始終無後悔到自己選擇咗足球」,咁就神作了

不過算啦,日野鬼寫到啲咁嘅劇本咩最後一定係公我贏字你輸,總之只要揀咗足球就會莫名其妙有皆大歡喜嘅結局
今集一星d對白似細佬痴左線以為自己係大佬多過大佬良心發現洗白
又話日本水平好低
佢做到好似只要無比對面隊陰到就輕鬆贏感
唔知特訓咗乜Q
雷門魂 = 黑哨波?
咁石頭係同邊個寫緊信?

This is
仲連動
game都未出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞