10月開播 閃電十一人 獵戶座的刻印 集中討論 (2)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
招技完全睇唔明做咩鳩
俾返黃名子我睇
放番壁山同栗松落場仲好
https://youtu.be/a5Pmfd5yxFM

俾個白兔屋你頂住先
睇過啦
求link
招技又柒又長又無用
過人姐 整招illusion ball咪算囉
問過個奇蹟的自由撚未 技都冇招
又普射,大佬第二季喇,比D野睇下得唔得?
D動作執下啦,僵硬到咁。D必殺戰術幾時先可以去番以前個種啊
啲必殺戰術好撚hea
郁兩下啲點就算
之前出咩替身 聖衣 融合 睇到冇咩心機追
而加見最新好似回歸返 冇呢啲野 而且有圓堂佢地
開黎望望
一睇不得了

何出此言
中間果啲冇睇唔知係點 好唔好
呢個都係暫時出得兩集 咁快咁多不滿
老實講睇完呢3集我覺得日本隊冇乜佢地係一team人的感覺
一隊人有幾個小圏子 , 但毎個小圈子都好似同其他小圈子唔熟咁
睇住呢班人一齊踼波一齊納喊真係覺得好格格不入
之前圓堂果陣打世界杯都係咁
不過小圈子感覺冇咁重
係要睇落去 等佢地磨合下 先稱得上一隊波
其實都係 果陣未打世界杯之前已經keep住有加新人入隊 好多本身已經識 一齊踢過下

新呢班
其實係咪平衡世界黎 鬼道唔識不動
姐係重停留緊係最原始嘅雷門班底先識?
唔知啲架仔寫劇本係唔係完全放低民族感情
寫到啲泡仔咁茅又大奸大惡咁
但又寫個中國人做日本領隊
都係兩集啫
佢又急住打泡仔講主線刻劇情
冇時間俾堆人增進下感情
到打晒亞洲賽先下定論班人格格不入都未遲
除左最後靈獸外,go真係全程都比呢個好,無論必殺定劇情
老實講豪哥呢招都唔順 不過見係豪哥開大技先收貨
之前出咩替身 聖衣 融合 睇到冇咩心機追
而加見最新好似回歸返 冇呢啲野 而且有圓堂佢地
開黎望望
一睇不得了

我寧願睇化身 武裝 極限合體 靈獸都唔想睇鄉下十一人
何出此言
中間果啲冇睇唔知係點 好唔好
呢個都係暫時出得兩集 咁快咁多不滿

咁你不如睇返第一季再睇下讚唔讚得落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞