10月開播 閃電十一人 獵戶座的刻印 集中討論 (2)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
同期開緊三套動畫
屌你老母明日人
唔知點解見到不動嗰種乜都唔理嘅態度覺得好好笑
咁吹雪呢
吹雪直頭隱形 十秒戲份都冇 俾哂班鄉下仔
但係不動瞓喺棵樹度嗰一幕 我覺得幾有趣
吹雪每場固定有ice ground出
基山
集集都比佢chok 下技/擺post 但冇對白
正式宣布基山或成最大輸家
堂堂一個外星學園既boss
就算去到呢個平行時空都仲有得做隊長
然後明明天秤佢都仲有小小戲份 仲要同吉良hehe

好啦到咗今季
1.鏡頭都唔知有無5秒 仲隱形過吹雪
2.技都都無用過 佢有無掂過波
3. 睇最新一集預告終於都見到有佢個樣啦! 哇屌你邊個黎 個樣崩撚晒
4.最重要既係!明明講到同吉良咁gay 要一齊進軍世界賽 點知而家呢?佢地絕撚咗交 一齊既鏡頭都無 吉良就癡住新gay友灰崎

還我基山
兩個派膠型後備
流氓二人組好正
大家都係外星學園captain,點解迪老大低人氣過綠川基山咁多,唔好提冰火隊添啦
唔靚仔
明明咁型
基山真係冇得比喎,全閃電十一人最撚型就係佢
Agger, 流星blade do
今輯都唔係閃電十一人啦,只係借個名搵食既垃圾作品
當年天空otoshi型撚到
佢去到打小巨人先正常發揮
Ching真心
佢由世界賽開始就一招流星劍到最後 無一個角色可以一招射門技打咁耐 仲有重要入球既既合體技都有佢份 grand fire, the birth, Big Bang wo 唔計佢最型一招天空下墜第一個破到洛可可個籠 就以上黎講已經加曬分啦
算啦 而家基山已經放置play
我句野有咩問題 ?佢原本實力就係打小巨人果陣咁屈架啦
冇人話你句野有問題 佢而家放置play係事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞