[繼續討論]Mike pence 屌9 中國及香港前途

176 回覆
78 Like 1 Dislike
問題係而家支那開始連錢都冇呢
廣州人咪又係支那人 唔好以為講廣東話就係自己友
你話台狗唔妥香港都好 至少反共反支立場一致
廣州人行撚開啦,同你冇親架
呢個真
廣州同香港唯一共同其實只係粵語
但佢地連粵語都無埋,其實已經同北佬無咩分別
啱,記住支那人無一個係無辜嘅,去到最後關口佢地都係會民族主義上身
呢樣真,班廣東佬已經俾入洗腦洗得七七八八,無得救。反而台仔,尤其是年輕一代都仲係大部份反支反共,支共越係嚇佢地,佢地越反感。
受迫害妄想症
講緊支國自己?

中共文章指,「一個人越外強中乾,就越喜歡咄咄逼人。受迫害妄想症是一個帝國正在衰落的象徵。不論是在『讓美國再次偉大』的口號裏,還是在對中國咄咄逼人的指責裏,喧囂背後都是一個內心缺乏安全感的超級大國。」

【中美角力】中共回擊彭斯反華論 「美帝衰落從受迫害妄想開始」
https://bit.ly/2BWMw2J
太陽花革命之後,因為台灣經濟持續疲弱,當年企出嚟嘅大學生為咗搵食都慢慢「接受現實」,就算蔡英文上場都無大改變,加上支那文化入侵,而家新一代都比之前政治冷感咗,唔想再理兩岸關係,所以柯文哲先咁受歡迎
仲咁撚串
真係抵死
咪係:
我就反共既(理性)
我阿叔就親共既(文革仲細冇事)
我老豆就反共反到痴線既(經歷過文革比人批鬥)
《環球時報》:穩住陣腳 不與美方搞意氣之爭
http://lih.kg/bEBuxS

口交部首先要統一下思想口徑,立立亂

六日前 天佑香港
班北大人搭好晒雞棚等啲傻鳩落疊
佢地35% 佣金都照黑市走資出國
兩三折賤賣國家資產
要美元唔要貨
你地仲傻下傻下貪高息
密密送錢比某黨洗
偑服
歐洲算把啦成班垃圾
話時話華春瑩做咗口交部發言人好似都幾耐
我諗佢梗係好能幹喇
邊會唔知,但背後既利益正正係維持政權既命脈
開放左市場=拎左中共條命

比着你會將錢存去美資銀行定中資銀行度?

所以美國要中國開放市場其實姐係革命
所以叫中國開放市場,同拎中共條命無分别
親共個班係既得到益者
中共係度繼續有得分豬肉,理撚得你
push下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞