[繼續討論]Mike pence 屌9 中國及香港前途

176 回覆
78 Like 1 Dislike
商界帶頭反枱
CCTVB新聞已經淨係話彭斯指責中共意圖干預美國大選
同呢度啲五毛一樣方向咁spin
好采我用bno
肥平拉左咁耐,應該知咩料都講晒
大陸好多人比香港人更清楚知道自己情況
正正係因為太清楚 所以反都唔敢反

你講個堆只係最窮 冇讀過書個班人
有冇其他外媒報呢件事呀?我係Bbc news 搵唔到相關新聞
係都抵死,自己攞嚟
為左錢唔會反面係無錯
不過係要美國由逆差變順差幾千億
我相信到時就會無事啦
又一單

Hong Kong refuses visa renewal for foreign press club vice-pres. who chaired independence talk
全世界都睇到香港同中國無分別,睇下啲外資幾時走
今鋪係咪當郭文貴up 中

不過佢好似有講話可能、或者、有軍事行動、美元港元、美元人仔...
黎緊真係好戲連場,雖然港元好穩陣,但都兌定美金保平安,蝕兌率都要
仲有傻西話趁低吸納人仔
英雄主義?
隨時淘空外匯儲備,一齊攬炒
睇黎今次有美金係手就有閪屌既日子不遠了
入定美金先
第三,清查貪官在美國資產的範圍,將擴及到台灣和香港政壇人士,郭文貴指出,許多香港現任高官以及他們子女在美國的資產將會被查封,未來很多人將會在監獄裡面度過

如果係就開香濱
清算開始
快啲掃晒民建聯經民聯班奶共撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞