[繼續討論]Mike pence 屌9 中國及香港前途

176 回覆
78 Like 1 Dislike
有乜呆哂
佢地覺得佢地置富
就係因為共產黨

有人比政府收地收置富
有人因為改革開放做生意置富

錢已袋 仔女學已留
理撚得你
大陸洗腦係有一手,不過好大可能係建基於經濟發展,如果經濟不斷走下坡就唔係咁講法
中共最叻分裝

佢一定分到保持住佢力量同地位

衰就係一班冇得分loser 衰
仲講呢d
人唔笑狗都吠
經濟走下坡
唔使食飯
全世界
到左今時今日都好
人係迫到冇飯開先反抗
你話大陸崩潰到
飯都冇得開
樓股跌
八成
好難講

但咁樣
香港仆街左仙
喺英國讀書,同你講嘢嗰個正係既得利益者, 分分鐘係紅唔知幾代 巴打同佢講嘢小心啲
無錯,香港等仆街
脫勾時機已到
夜晚已經唔敢報, 主力講美國非農就業數據參差, 睇返有幾參差, 失業率歷史新低, 只係職位增長比預期低
你有你講
我有我講
計我話講咁多做乜
打贏個俗人話事最實際
慳番啲口水啦
貿易戰也打了,義和團口炮癮也過了,還要打嗎?不想崩潰,又不議和,那怎麼辦?

好似唔講就冇咗件事咁
記住同支那狗講,佢地好勁,美帝認輸,支那繼續贏

支那狗係唔可以知真相架
屌我前兩年做左冥紙定期

蝕果d小錢可以換中華帝國收皮既話扺到爛
咪又係平民受
班支那官唔投降 你因為貿易戰都影響唔到佢地
錢照收 仔女照送外國
制裁高官,凍結海外資產,取消發簽證給中國留學生
好似一早已拋棄,香港只係西方既餌黎釣支那,唉
所以上次一搞個軍官,即刻嚇到中蟈飛起
最好嘅制裁就係凍結資產,趕走所有中國學生,停發所有中國簽證

咁晒你啦中國求仁得仁
冇架啦,你睇香港近年選舉,已知美國係半放棄
三十至四十睇住香港變差,你確定大部份親中?申利,在下39
原來係咁,嚇得我 ,不過老實講,我覺得除左on9外,唔會有人真心親共,你唔駛理佢地把口講乜,睇佢實際行動好過
我有個舊同事, 大陸落黎讀大學
我地一向都覺得佢唔簡單
一個人落黎讀degree, master
grad左喺度搵份10k都唔到的工都生存到, 唔愁生活
我地試過成班人撚鳩佢
有次食飯問佢對64睇法
佢唔敢出聲, 完全唔敢答一個字

我地仲日日都笑鳩中共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞