[繼續討論]Mike pence 屌9 中國及香港前途

176 回覆
78 Like 1 Dislike
在北京,外交部發言人華春瑩說,美國副總統彭斯較早前的講話,是對中國的內外政策,進行種種無端指責,誣衊中方干涉美國內政和選舉,純屬捕風捉影、混淆是非、無中生有,中方堅決反對。

華春瑩說,美方把中美之間的正常交流合作,說成是中方干涉美國內政和選舉,極其荒謬。她說中國根本沒有興趣,干涉美國的內政和選舉,到底是誰動輒侵犯別國主權、干涉別國內政、損害別國利益,國際社會早已看得很清楚,任何對中國的惡意詆毀,都是徒勞。

彭斯早前在華盛頓出席智庫組織活動,在演說時指中國用盡不同手法,企圖干預美國11月的中期選舉,及令白宮出現權力轉移,又批評中國打壓台灣,並不斷在南海擴張軍事力量。
支那口交部真係好撚悶
等埋歐洲出聲
正式開片,宣布要世界正式跟隊行
半年後世界局勢會點呢?
我期待俄佬、金仔背刺中國
香討好多五毛
話係侵侵驚大選落敗所以出口術
呢度都唔少啦
仲有等美日成deal
美日deal埋就仲有下一次北韓嘅侵金燴
香討冇睇n年,果度我國贏就得
屌共產黨
食碗面 反碗底
幾時有新聞報
即係今鋪共和黨大勝
出口術就梗

仲會行動添

班五毛準備全副身家買中資股為國捐軀未?
前排去飲
班大中華膠親戚仲話換多啲人民幣做定期好高息
啱啦

到時身家無曬

死上大灣區養老

唔好嚮香港搭地鐵同後生爭位
臭閪
咁都叫正常交流呀,你真係塊臉掉左落 堆填區
睇下得戚得幾耐
幫你富起來捧到咁高
而家就要收番晒,要你折墮
我屌你老母正垃圾,人地講句野就話人干涉你內政乜乜乜,自己係人地國土登埋報叫交流,垃圾中既垃圾
香港傳媒唔知係咪唔敢報,大部份都唔理,或者略略帶過,又或者放大台灣嗰截
口交部除左講呢類野仲可以講咩
唔通話支那對自己人行為知錯投降
連最大果個都話明自己情願放棄經濟
都話要同美國打貿易戰
基本上就將國運黨運人民運擺多賭台賭
賭到輸到仆街共慘黨都唔撚驚因爲黨員反正高層有哂後路
之前未傳過佢係美國有好多物業同500萬美金
佢會唔會係美國間諜玩返雜種轉頭
緊係高息啦
唔係點引你落搭

利申: 之前放左10萬做定期 仲未夠期拎返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞