【十月新番】強風吹拂

762 回覆
42 Like 5 Dislike
個黑人好似衝鋒21個黑豹
一齊去感受頂點

呢句起雞皮

無咁誇,都有19人under35分
再補多兩個數據
香港渣馬10K 正式長度係10200m 上坡高度65m+
以佢地既速度 多200m加多35秒 升高65米最少加90秒
正式計36分鐘會更合理
天氣就唔比較啦
好想快d下一集
仆街了今次
其實真係冇人覺得果兩條友 勁有問題
如果你話破壞團隊士氣,我覺得阿走仲嚴重囉
兩條人云亦云,同埋d心態
唔覺佢地人云亦云,成條添十個人一開始係得灰二認真,就算阿走都係被逼住去跑
心態上一集已經好多巴打分析過點解佢地會咁,唔多講
你話佢地小學雞唔去考察賽道個行為乞人憎我都接受
但係一諗到阿走之前叫人離隊,教唆隊友,輸左比人之後屌鳩隊友跑得唔夠快,練習唔夠多既行為,我覺得兩兄弟只係小學生既扭計
走 出發點係好
佢只係知呢d「鼓勵」人既方法
就算佢唔鐘意,係佢初中就只係識呢d

依兩條友就真係冇責任心,如果唔係走去追佢地
俾佢地走左去踢球真係可以保證唔會受傷?
出發點係好?自己跑輸比藤岡走去屌鳩隊友叫出發點係好?

有無責任感兩睇啦,情緒換轉係每個人都需要做既野,而動畫對兩兄弟既描述剩係講佢地踢過波,咁佢地散心去踢波係好正常,如果劇情係講佢地落酒吧食女你都覺得突兀啦,講佢地去踢波只係無其他野寫逼住寫

實際上佢地都唔係完全拒絕去考察,阿走一個人捉得住佢兩個就已經說明佢地係扭下計,真係完全拒絕跑,佢地去到箱根留左係架車度唔落車添啦
跟返我上一個留言,你話佢地呢個行為乞人憎我都理解,不過都兜返去上一集咁講,佢地D心態係好正常囉,唔信既你自己去玩下d運動挑戰下就會明
唔好意思大家 允許我大聲向灰二表白
佢地嘅負面情緒都係d對自己同埋團隊嘅目標同能力上嘅迷茫
加上始終都係大學生
所以無論阿走兩兄弟甚至早期阿雪王子嗰d情緒都係好合理
至於黑唔黑人憎就見仁見智,我自己就覺得冇乜嘢
個兩兄弟都冇乜野姐 係細路仔左小小
神童會唔會跑唔到
留名你地最後屌兩兄弟
神童
灰二我老婆
啊走我sp
神童幕後功臣
無埋條囡
仆心仆命
灰二有阿走喇
我偶爾都睇佢地自私啪
係呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞