[綠帽狗不得進入] 巴塞隆拿球迷討論區 (174)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
講真facebook 冇500個fd就咪鬼上巴post la

得50個

呢到個個閑閑地都4位數

我個wtsapp已經成個月冇響過
蘇狗你好野 我認輸啦屌
90+2比你追和 之後加時1個扭4個入波

So9

巴狗仲要半場打少個
點知佢一個搞掂

放棄la 天注定依場要輸
講真facebook 冇500個fd就咪鬼上巴post la

得50個

呢到個個閑閑地都4位數

Me too

蘇哥 Marco 堅叔 小丁
其實break building好既我都鐘意

唔岩key
你鍾意個啲我麻麻

蘿白肥倫我都幾喜歡
但沙皮真係唔得

沙比啲防守戰術我睇到哇哇聲
有奧蘇我就捧佢對家

佢防守的確係世上最頂級既
但見到佢啲cue action就好忟
同埋成日死磨爛磨好乞人憎

呢到個個閑閑地都4位數

Me too

渣架

蘿白肥倫我都幾喜歡
但沙皮真係唔得

有奧蘇我就捧佢對家

講開又講 琴日艾倫對希堅斯最後三局好撚好睇

有個西甲教練賤價放出去,名我唔開了

賤賣有潛力青訓去買Digne

digne 唔係冇潛力
但我真係唔明本身有個
仲要係到大既唔要
買個出面人

如果哥狗到
左右閘後備係montoya+grimaldo
宜家寄望下palencia la

但如果哥狗係到
蘿白又唔知會點

好多位都青訓根本有人係潛力同夾隊波
前鋒munir
中場samper
後防grimaldo bartra
結果就送走曬佢地 用錢買外面嘅人話呢班後生可以接班 明明本來就有一班潛力差不多甚至更好嘅

但如果哥狗係到
蘿白又唔知會點

前鋒munir
中場samper
結果就送走曬佢地 用錢買外面嘅人話呢班後生可以接班 明明本來就有一班潛力差不多甚至更好嘅

點睇過左敗仁既thiago

但如果哥狗係到
蘿白又唔知會點

前鋒munir
中場samper

Thiago都算la
Montoya輪換都ok ar
Ex拉馬西亞

Grimaldo大傷休息2-3個月
傳哥狗相買佢

佢又大傷
又係開始上位嘅時候

Grimaldo好似已經係賓菲加上左位 好似好多英超隊都想買

20m買返我都當賺左

班英超隊隨時40-50 今次擺明送錢俾賓菲加

蘿白肥倫我都幾喜歡
但沙皮真係唔得

有奧蘇我就捧佢對家

講開又講 琴日艾倫對希堅斯最後三局好撚好睇

肥倫大師賽打堅叔印像中都贏過幾次
要支持老傅了

但如果哥狗係到
蘿白又唔知會點

前鋒munir
中場samper

Thiago都算la

越數越心痛

前鋒munir
中場samper

點睇過左敗仁既thiago

宜家有thiago嘅話 起碼冇小白嗰時中場唔會亂到咁又護唔到波

但如果哥狗係到
蘿白又唔知會點

前鋒munir
中場samper

Thiago都算la

越數越心痛

咁tello做planb做後備奇兵爆鳩人都ok好用嘅

Thiago都算la

越數越心痛

咁tello做planb做後備奇兵爆鳩人都ok好用嘅

起碼有速又敢射 仲要左右通殺
屌 改名先 原來我嫁左比個日本仔

新人留名
新人留名

新人留名

迷仔黎
做咩要派膠同屌小妹呢?
新人留名

迷仔黎

弱智加垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞