[綠帽狗不得進入] 巴塞隆拿球迷討論區 (174)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
比綠帽狗睇
https://lihkg.com/thread/85360/page/1?ref=ios

佢咁垃圾 想雜食都冇佢份

Wanna eat her only

其實都好耐冇識新朋友,近兩年比較累,波都睇少左,何況出街

做家務係咁,又要跪玻璃
老婆奴之路不易行

你地對我誤解好深,我唔係怕老婆,係愛老婆

放心啦 大家都係迷山黨 明架喇
比綠帽狗睇
https://lihkg.com/thread/85360/page/1?ref=ios

佢咁垃圾 想雜食都冇佢份

Wanna eat her only

做家務係咁,又要跪玻璃
老婆奴之路不易行

由宜家起迷山

由宜家起迷山

唔歡迎比台狗屌打嘅人
你去john弱智迷同澳洲仔啦
反山同迷山和好ok?
淨係想歧視弱智三寶
反山同迷山和好ok?
淨係想歧視弱智三寶

反山係歪路,只有迷山先係正確嘅方向
反山同迷山和好ok?
淨係想歧視弱智三寶

不了 迷山太低汁

玩還玩,結婚還結婚,兩回事黎

我意思係趁年輕見識多啲

而家都可以拍拖架,唔揚得兼唔投放感情咋ma

結左婚會對後生妹定熟女有興趣
反山同迷山和好ok?
淨係想歧視弱智三寶

不了 迷山太低汁

玩還玩,結婚還結婚,兩回事黎

我意思係趁年輕見識多啲

而家都可以拍拖架,唔揚得兼唔投放感情咋ma

結左婚會對後生妹定熟女有興趣

我本身都鍾意大過我ge女人
其實我識佢之後先有桃花運,識佢前所有女仔fd都當我係姊妹咁
當然識佢之前我都冇試過鍾意人可能果陣掛住玩,對拍拖冇乜興趣

由宜家起迷山

唔歡迎比台狗屌打嘅人

小圈子

Me too

Me too

雖然老婆奴都低汁
但好心你綠帽狗唔好借d意再拖低人地質素啦

Me too

雖然老婆奴都低汁

中肯

Me too

雖然老婆奴都低汁

中肯

Agger

Me too

雖然老婆奴都低汁

中肯

Me too

雖然老婆奴都低汁

其實女唔難cow啦除非你真係條件好差姐

Me too

雖然老婆奴都低汁

agger

由宜家起迷山

唔歡迎比台狗屌打嘅人

小圈子

廢柴同盟

由宜家起迷山

唔歡迎比台狗屌打嘅人

小圈子

廢柴同盟

無論迷山定反山 都唔會俾你d綠帽辣殺john啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞