[綠帽狗不得進入] 巴塞隆拿球迷討論區 (174)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
之前唔係有個絲打rose比人爆左張相咩

佢張proflie pic嚟

佢唔能係男人黎架咩

好似係女,我都唔清楚

佢張proflie pic嚟

佢唔能係男人黎架咩

係男人

一路以為rose係女

有幾難好似我老死巴禾同拉b咁,d女自己腿張開牙

上次同拉b上堂 佢格黎全部都是女
想搵佢傾兩句都冇位

你係食莊員嗰個?🤔

佢係食屎狗馬連
一路以為rose係女

你J左
btw 講起絲打 迷仔另外兩核係咪無過黎連登?
肥仔老母同癲佬咩事

上次同拉b上堂 佢格黎全部都是女
想搵佢傾兩句都冇位

你係食莊員嗰個?🤔

佢係食屎狗馬連

屌你老母!!
一路以為rose係女

你J左

yes
肥仔老母同癲佬咩事

肥仔老母有上過水,另一個唔知

宜家新三核
弱智迷
澳洲仔
綠帽仔
都估到 邊會有人用自己張相做高登profile pic
一路以為rose係女

你J左

yes

求圖,有人貼到出黎我立即反山

http://forum1.hkgolden.com/view.aspx?type=LV&message=6393873&page=1&highlight_id=0&authorOnly=False
肥仔老母同癲佬咩事

宜家新三核
弱智迷
澳洲仔
綠帽仔

呢三核好難分高低

http://forum1.hkgolden.com/view.aspx?type=LV&message=6393873&page=1&highlight_id=0&authorOnly=False

我唔信,所以決定唔會反山

我唔信,所以決定唔會反山

唔緊要,反得山都係弱智
都唔係呢個 btw 我真係有圖 仲要係番茄小姐cap出嚟

快啦

快啦

會唔會有生命危險?

快啦

會唔會有生命危險?

我保護你

快啦

會唔會有生命危險?

我保護你

仲有裝修佬

快啦

會唔會有生命危險?

diu la 幾時既事
肥仔老母同癲佬咩事

宜家新三核
弱智迷
澳洲仔
綠帽仔

呢三核好難分高低

ME兩個funson高汁貢多,拍呢兩個低等生物簡直侮辱me牙

快啦

會唔會有生命危險?

diu la 幾時既事

圖呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞