[綠帽狗不得進入] 巴塞隆拿球迷討論區 (174)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
各位迷山手足 只要大家肯承認山齊士敗走巴塞 我地反山組會接受大家架

但辣殺始終係辣殺

辣殺都撐係咩心態

撐辣殺嘅全部刀系低汁會然

但辣殺始終係辣殺

辣殺都撐係咩心態

撐辣殺嘅全部刀系低汁會然

你個名
The Barcelona board are clear that Luis Enrique will not renew his contract with the club. Current contract until end of the season. [MARCA]有
The Barcelona board are clear that Luis Enrique will not renew his contract with the club. Current contract until end of the season. [MARCA]有

so9成日都呢個樣

唉 諗起今年要take gap year 無得食澳洲肥婆 心都酸埋
安蛇走左邊個教
唉 諗起今年要take gap year 無得食澳洲肥婆 心都酸埋

返黎hk?

返黎hk?

係 果邊好難搵

av入完波又冇

av入完波又冇

咁你又入波未?

av入完波又冇

睇下佢星期日對e巴個場會唔會召,
Av要搶嘅係digne個位,正常唔會帶兩個後備閘
Av要搶嘅係digne個位,正常唔會帶兩個後備閘

幾時都話無片既新聞信唔過 美斯否認有接受過訪問

阿諾埃塔球場最近幾年一直是巴塞羅那難以攻克的堡壘,而目前加泰羅尼亞人還需和額外的對手作戰:來自西伯利亞的寒流。目前冷空氣正在影響聖塞巴斯蒂安,巴塞羅那客場對皇家社會的國王杯比賽開球時,預計球場附近的氣溫僅為1攝氏度,濕度達到73%,風力預計將達到每小時12公里,這將讓球場的氣溫最低降到零下2攝氏度。開赴聖塞巴斯蒂安的巴塞羅那球員中,僅有拉傑迪和施利臣習慣在寒冷天氣條件下踢球。 #FCBLive [SPORT]

咩事?
[img]https://pbs.twimg.com/media/C2daOifXcAIxXkj.jpg[img]

咩事?

矛咩樹,普通訪問貢,不過係作出黎咁解,作到似層層貢

阿諾埃塔球場最近幾年一直是巴塞羅那難以攻克的堡壘,而目前加泰羅尼亞人還需和額外的對手作戰:來自西伯利亞的寒流。目前冷空氣正在影響聖塞巴斯蒂安,巴塞羅那客場對皇家社會的國王杯比賽開球時,預計球場附近的氣溫僅為1攝氏度,濕度達到73%,風力預計將達到每小時12公里,這將讓球場的氣溫最低降到零下2攝氏度。開赴聖塞巴斯蒂安的巴塞羅那球員中,僅有拉傑迪和施利臣習慣在寒冷天氣條件下踢球。 #FCBLive [SPORT]

屌你得巴狗踢呀?
開暖氣同玩玩具有咩分別
開暖氣同玩玩具有咩分別

agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞