[綠帽狗不得進入] 巴塞隆拿球迷討論區 (174)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
睇黎反應唔熱烈 我睇都係就咁算
出啦,怕什麼

hi金毛
堂堂迷山怕個反山
決定過檔去做最聯迷,有冇ching跟?已經多項賽事16場不敗
決定過檔去做最聯迷,有冇ching跟?已經多項賽事16場不敗

gun

我皇40場,不了

gun

我皇40場,不了

咩牙
吾是42場咩

gun

我皇40場,不了

我都捧左皇馬8年了

hi金毛

認錯人

gun

我皇40場,不了

咩牙
吾是42場咩

睇個賽程最難打應該係聯賽既西爾 如果呢關都過到 極有機會創造45場或以上不敗 到時搵到隊破都可能要等到世界直末日 宜家最重要既係留返啲力打聯賽 國王盃都半個隻腳晉級啦。支持拖丹下場全副選 最多比個james落場斬下波啦

gun

我皇40場,不了

咩牙
吾是42場咩

睇個賽程最難打應該係聯賽既西爾 如果呢關都過到 極有機會創造45場或以上不敗 到時搵到隊破都可能要等到世界直末日 宜家最重要既係留返啲力打聯賽 國王盃都半個隻腳晉級啦。支持拖丹下場全副選 最多比個james落場斬下波啦

gun

我皇40場,不了

咩牙
吾是42場咩

我屁又贏,反屁又輸
https://www.facebook.com/3GerardPique/videos/1870702242945788/
老鼠屎開台打機

不能讚

垃圾碧基

我屁又贏,反屁又輸

迷屁反山先係主流
認真 QB同影帝ho ball
5知重以為佢入jor十幾球-.-
禾睇1睇,原來系1球12horse,勁duck1場就米嘈la

屌你老母尋日係咁狙擊班垃圾backup狗打手

唔止尋日啦
個個post都見到你

唔止尋日啦
個個post都見到你

迷達先係最高汁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞