μ's永遠愛好者交流區(16)個po比我搶左超級唔好意思

1001 回覆
4 Like 9 Dislike

痴撚線
原本以為條友會去東蛋睇,點知竟然去大阪撐牙彩
你去做埋其中一個
等散場尾行呀 ,之前試過嫁啦,
出公告屌柒過班ON9
花藍到就算得啦,條友好鍾意送,
上次送俾緒方,緒方識玩將兩個擺埋一齊
又俾佢去大阪呢個舉動感動到
MC完再唱きみのままで 喊撚左 犯規呀屌
最後見冇開燈 就嗌もう一回 我應該係第一個嗌 最多第二個 之後嗌左幾下又忍唔住想喊嗌唔出

btw彩自從舞濱跌一跌 似乎好似德井咁開始有落樓梯恐懼症
ぷわぷわーお
聽聞新田room103坐F6 屌我C1早知認真望下
自己買飛入去俾驚喜
把聲又唔多妥,定HIGH得滯無收掣
BTW我想知點樣兩倍速完成一首歌
不嬲有鋪買飛引,都唔係第一次
第一次見愛乃叫佢做つんちゃん ig
本來午場會唱ジャパリマンの歌 但晚場提起emi 話你班仆街有emi就夠啦 唔撚使唱啦?之後超快速唱幾句就算
MC完再唱きみのままで 喊撚左 犯規呀屌
最後見冇開燈 就嗌もう一回 我應該係第一個嗌 最多第二個 之後嗌左幾下又忍唔住想喊嗌唔出

btw彩自從舞濱跌一跌 似乎好似德井咁開始有落樓梯恐懼症
把聲又唔多妥,定HIGH得滯無收掣
BTW我想知點樣兩倍速完成一首歌
本來兩場都會唱ジャパリマンの歌 但晚場提起emi 話你班仆街有emi就夠啦 唔撚使唱啦?之後超快速唱幾句就算
自己買㗎咩 好想知佢點買到張F6 同人收?
見人話唔係坐關係者席咋 你最尾係咪都揾唔到人換
搵唔到 好彩encore前都有F4坐 之後換返比人
原本以為w encore 會出SH
點知係ぷわぷわーお
驚喜仲大過101個set list
估唔到有機會聽到呢首live
後悔了
想像到語氣同表情
應該暗地裡換飛掛,上次rippi好似影埋大合照先走,
應該都係自己搞嘅飛,因為關係者席應該會安排提早離場
快速版超正
收到風隔離團俾佢地最後嘅最後再出一次場,點解兩年前冇
亞巡,真係用到盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞