μ's永遠愛好者交流區(16)個po比我搶左超級唔好意思

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
水管轉hi-res
miles換機票
訓capsule/網吧/漫畫喫茶/機場
食便利店/超市特價便當

十萬yen都唔洗啦
住hostel兩百一晚,好彩啲仲有囡囡睇下,
不過唔好住新今宮嗰邊
食可以好撚折墮咁食飯團
關西機場有位訓,舒服啲嘅位要一早霸
唔好呃我細蚊仔唔識野喎,機票直航都係六七千,轉機最平可以三四千 雖然都真係唔平
日本係有混合房,
有冇囡囡就睇你好唔好彩
啲仆街要呃蝦條,就算分開一樣有蝦條
總有一日會接佢返屋企
痛苦會過去 機會都一樣 你自己諗

將首ナノナキシラベ記錯左左做約束の空へ ~私のいた場所~ 唔怪知得打嗰陣仲諗緊呢首歌咁後先唱㗎咩

將首ナノナキシラベ記錯左左做約束の空へ ~私のいた場所~ 唔怪知得打嗰陣仲諗緊呢首歌咁後先唱㗎咩

ナノナキシラベ係好好聽
我次次都book酒店房
同陌生人瞓同一間房我接受唔到
反正日本酒店又唔係貴
澳洲啲hostel點會冇mixed dorm呀ching... 反而好多時唔會有淨男dorm只會有淨女dorm
兩三日我訓hostel,長時間我會book酒店
咁係因為佢住嘅係female only
都唔係既 因為female only通常貴啲 同埋有啲係幾個朋友一齊住 mixed dorm都有唔少女住的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞