μ's永遠愛好者交流區(16)個po比我搶左超級唔好意思

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
社工都可以技術移民 咩技術
澳洲張專業人材list好似長期都有社工
點同香港嗰班垃圾比 ,巴打唔好怪我
透爐巴打真係魔鬼,等我搵機票
仲要搵到2.5k機票,我仲要有假
最慘係我都係去唔到
我一月頭要請假,咁短時間連續請真係唔洗撈
請一日姐 其實唔難
但機票價錢直線上升呢
量力而為先長玩長有,去揸爬會算
收到可靠線報 17歲風神疑似因季節變更導至力量減弱 現轉職地震神 繼續為抖M彩推帶嚟福利
1,000円 ,日本仔都嚇親
第二希望都只可以揀返同一場,其實有咩撚嘢用
唔撚係掛
睇得彩彩live就預左係咁㗎啦
可以有幾癲
行個圏揸一揸手講兩句,差唔多啦
透爐巴會抽幾多場?
我想去最尾果場,但我諗佢個system依家閪閪地?照計第二希望應該可以揀其他時間
印象中之前都係閪
8月live嗰時好似都只可以揀同場唔同價錢
https://www.gamers.co.jp/products/detail.php?product_id=10415000&transactionid=750e1c4f32074ff54570a611fd0eee44c9034e94

想請教下,我想買呢隻南條djcd,但係咪一定要在日本地址先買到?定係訂左可以在店舖攞?因為會有朋友過日本,所以想托佢幫我買。
另外係咪仲有特典送?Thx
入去睇online shop好似無店頭取嗱,
可能要walk in,特典就要睇你好唔好彩
呢篇真係要分享下
有朋友去日本就直接入鋪頭買啦,特典就要睇佢送晒未
咁即係迫人抽中左唔入錢姐 咁我三場抽晒但盡量揀尾場
BTW 町田睇嚟真係幾好喎,真係不了?
搵人代購啦 walk-in應該會有 之前果隻djcd都見過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞