μ's永遠愛好者交流區(16)個po比我搶左超級唔好意思

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
咩料
我都笑jor
Live係咪無唱過呢首 スピカテリブル
點會冇 彩彩玩咪棍玩得好投入的
Youtube唔見
B站を聞いたことがありますか?
唔想上支國網
じゃあ見るな
屌終於打得返中文 個輸入法唔知做乜勁冇左揀字嗰行
嗰碌咪棍真係當時低成本嘅見證
睇完
果陣係咪仲未紅
彩彩無咩台風
同埋睇落有d緊張
1st LIVE仲掙扎緊啦,
九個人裡面有咁嘅演出經驗真係一隻手數得晒,
仲講咩台風
講開台風
諗起愛乃第一次上anisama
唔講唱成點 啲動作 同觀眾互動好青春
嗰碌咪棍真係當時低成本嘅見證
睇完
果陣係咪仲未紅
彩彩無咩台風
同埋睇落有d緊張
1st LIVE仲掙扎緊啦,
九個人裡面有咁嘅演出經驗真係一隻手數得晒,
仲講咩台風
講開台風
諗起愛乃第一次上anisama
唔講唱成點 啲動作 同觀眾互動好青春

嗰時啲聲優幾可又唱又跳
我竟然差d認唔出係牙彩
唔出奇呀 我都成日認唔出 仲當左係其他人
試過當左pile emi 佐倉綾音 TVB個米雪
講起就想搵返啲圖 又真係搵到

pile

emi

佐倉綾音

米雪

送多張14歲
14歲個樣到而家都冇變
唔係靚女左咩
打搞下, 想問各位lovelive fans一個問題,可能你地會有人清楚
https://hkdoujin.com/2017/02/4533/
衛星源係咪即係未出碟前佢現場轉播可以網上比錢收費睇果D片源?
咁有人自己錄屏都好正常
但上面個網講到好似勁到係戲院先有得播而有人偷倒出黎咁
同埋衛星源真係會影響銷量? lovelive賣得唔好咩?

希望你地唔介意解答
打搞下, 想問各位lovelive fans一個問題,可能你地會有人清楚
https://hkdoujin.com/2017/02/4533/
衛星源係咪即係未出碟前佢現場轉播可以網上比錢收費睇果D片源?
咁有人自己錄屏都好正常
但上面個網講到好似勁到係戲院先有得播而有人偷倒出黎
同埋衛星源真係會影響銷量? lovelive賣得唔好咩?

希望你地唔介意解答

紅字先啱
對銷量一定有影響 不過我覺得影響唔大

利申 好似係
即係佢只有現場睇LIVE同戲院live viewing, 而冇做網上DMM之類直播?
係戲院實時轉播 啲人截衛星訊號拎到段片

銷量嘅嘢同字幕組個問題一樣 有人覺得有免費仲點會比錢 又有人覺得比錢嘅人一樣會比錢 唔比錢一樣唔會比錢 又有人覺得咁樣炒熱人氣仲賺得多 冇絕對

btw我作為一個收藏廚 而喺官方唔打算收錄衛星源版嘅情況下 其實我並唔反感 因為有啲鏡頭BD係冇收錄 多得佢地先有機會睇得返
我都想睇衛星源版,因為係無收音,
可惜遲入坑,已經無緣一看,
影唔影響銷量真係見人見智,
我買左bd都係睇一次,
睇親都係開心版同字幕版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞