μ's永遠愛好者交流區(16)個po比我搶左超級唔好意思

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
所以齋去live就是但訓,
有時我會夾行程去玩就酒店
唔好FF咁多啦 九成九都正正常常,酒店房就真係多大亂交喇
有個室嗰啲仆街通常會呃蝦條
由其係大廳充滿真正hostel feel嗰啲,
一大班鬼、泡仔泡妹係到顛喪
自從睇完11/3場live之後 食乜都覺得鹹左...究竟彩彩對我做左啲乜嘢...
好嘈嘅仆街只係佔少數,多數人都識尊重下其他人,啱傾嘅又可以識下新朋友。不過日本叫自己做hostel果到好多都其實係capsule,就更加獨立分割同埋靜
喺得日本住hostel嘅好多都係外國人啦
唔太鐘意泡菜
令我諗返起喺福岡 撞到個小倉唯推 之後我用日文單字+唔知啱唔啱嘅文法傾左一陣計
好記得佢問我香港有咩好食 我想表達粟米班腩飯 就譯左とうもろこしさかなはらごはん 佢黑人問號左
佢仲好好奇點解外國人可以靠睇動畫學日文 問我睇成龍學中文得唔得
咁問得你本地人都應該想聽啲真正地道野啫 答點心好行下
上次差啲開拖,屌佢死泡狗夜麻麻仲係到傾計,
電話又唔較靜音,係撚咁叮叮叮,我一腳申過去床板到,第二朝仲眼望望
之後我就帶神器係身費事煩
11/17一日兩場
見到個fd twitter放緊飛了 你再唔決定就冇㗎啦
安野
淨係想睇Walkure
安野媽媽嚟 好治療
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞