iPhone XS / XS Max 被指定價過高? Tim Cook:iPhone 已取代相機等產品

137 回覆
11 Like 167 Dislike
佢直接講apple售後服務值售價一半咪得

因為買左iPhone 而唔用單反果d朋友
不如賣左部單反好過啦😂
on9定真心
如果佢認真
apple而家咁撚垃圾唔係冇原因
屌你老母 個鏡頭除左整雙鏡之外 咁多年黎有進步過咩 又要整個突鏡出黎 on99
ifandog
你係咪戇撚鳩
識唔識嫁
咁買部iphone7都得喇
唔認同影相果part
以前有心拎大機出動,而家想輕鬆d,但都想影到有番咁上下質素既相
而iPhone真係幫到手
咁X喺各方面都比7更先進
啲人咪買X囉
唔通你今時今日仲會買iPhone 4s/S2/G2/Note 2咩
gay cook咁搶錢
如果冇左M字額
睇怕又加多千幾二千蚊
佢講得無錯
但係偷換概念
佢講到好似得iPhone 做到
MP3+攝錄機+影相機+....功能
其實其它smart phone 一樣得
收皮啦垃圾小米
有人買咪有人賣囉⋯⋯
求詳情
你有無睇過啲新相機嫁
apsc相機夠晒輕便啦
再唔係m43 再輕啲
再唔係啲新DC 都勁到傻
Sony rx100
啲相出黎一定贏過iPhone
爲拗而拗,係咪覺得自己見解獨到?好撚風趣?
apple粒U至少領先其他廠兩三代,仲要因爲係自家製OS所以軟件硬件完美配合,先有得咁穩定
市面上有邊間廠用自家OS?全部咪又係android同WP
“其他廠都做到佢既野”人唔笑狗都吠啦
其他廠做到嘅野,咪就係每年照抄個外型同UI lor
你睇下近5年samsung galaxy S,全球頭三嘅手機廠竟然可以咁厚顏無恥
仲要出廣告串鳩人,果然抄捉韓國人最垃圾嘅性格
間廠垃圾,用samsumg嘅更加係弱撚智
市面上有咁撚多android手機,HTC LG比比皆是
係要拎部垃圾三叔大大聲話比人知「係呀我係弱智中意用翻版」

利申非打手,只係睇唔起你呢d唔知頭唔知路唔識分析又聲大夾惡嘅人
勁又點
我要特登拎出街先影到
而家有邊個唔拎電話出街
呢啲機已經係超輕便嫁啦wo
A: 眾人皆醉我獨醒
兩手fing fing袋都唔拎
電話銀包放褲袋,幾輕鬆
人大左,沒力同沒心抬咁多野出街

有車另計
利申:沒車
off topic
iPhone 真係直接整死好多細DC , 如果一般用家連基本快門/光圈/ISO 知識都冇,全程Auto 既話, 比起DC仔同無反,iPhone影到靚相既機會真係大好多, 特別係低光環境
取代你個人助理
每個月比最低工資

抵到爛啊喂!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞