異度神劍2 / 異度神劍2: 黃金之國伊拉 集中討論區(6)

497 回覆
2 Like 1 Dislike

黃金國OST即將發售

更新左 光-大亂鬥版
みなさん!『ゼノブレイド2』は今日で発売一周年!
ということで、突然だけど、『ゼノブレイド2』のVer. 2.0.2更新データと、『黄金の国イーラ』のVer. 1.0.2更新データの配信が始まりましたも!ぜひ適用して遊んでくださいも!

正傳係商會打撈點攞
包實晒仲好
反而河蟹版仲正
屌啦星,好撚想用力索佢對臭到嘔嘅黑絲
痴撚線
著黑絲都唔緊要
放番對波出嚟好喎
焗到成對奶都係臭汗咁樣唔好咩
後悔咁遲玩 好想買焰同光嗰對figure
Amazon jp 45000yen
炒到仆街

不過好似會有批新嘅 可以等下
好彩晨早訂咗
dlc個結局
明知bad end
都要係side quest幫伊拉做咁多野再眼白白睇住佢沉
玩完DLC嘅人是咪都覺得阿戴爾>>>>>>>>>>>>雷克斯,定淨係我咁覺得

反而真同勞拉雖然係主角,但個性格描寫上都冇阿戴爾咁立體
我反而唔知點解咁多人唔鐘意REX,1代修爾克又係有人唔鐘意
定係純粹反王道
btw 成個XENO我最撚憎既係艾爾瑪
特登逼你升高人和力先開到主線
就係要你睇住啲心血一舖清袋
阿戴爾比rex多咗王子 反抗軍領袖 人地老公 呢啲身分
諗野會慎重啲 比rex似番個現實人
不過因為咁所以對於光焰嚟講rex>>>>>>>>王子
仲有阿戴爾份人隨和好多,冇雷克斯份人咁死牛一面頸
Rex純粹係一個被選中嘅熱血細路仔
掉轉黎講係最後光同索哈爾許願先會出現REX呢個人
反正前傳d 設定係咁打面索哈爾暴走果刻有出黎一陣都唔奇
阿戴爾都無主角相
典型完美人格背景角色
每隻rpg總有一個npc係咁設定
正常玩完黃金國先會明白rex先係光同焰需要既人 阿戴爾一路都對光有保留 去到見到光暴走之後 我覺得佢取態上係拒絕光 當然如果你只從大人細路既角度去睇rex同阿戴爾 鍾意阿戴爾都無可厚非
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞