全世界人都繼續悼念緊松井珠理奈(50)SKE RH 2018 #1 ここで一発

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
才子
我都望左2次名
K風
我都幾係幾個姐 仲有十零個留返比你
禾砂糖
請問邊度仲有得睇公演?
想睇森平莉子卒公
Ske家下好似真係冇直播 唉
要DMM或者等完場再睇
定力少D都中計
特登一放工衝返屋企睇
完場邊度有得睇?
齊齊放假

【※開催中止のお詫びとお知らせ】2018年9月30日(日)SKE48 23rd シングル「いきなりパンチライン」(劇場盤)個別握手会

http://spn.ske48.co.jp/news/?id=1538185359
Dl返黎睇
等緊尋日果場dl
邊度有得down?我想keep返黎梗10月5果場咋
Ske論壇都有
唔該曬兩位老細

新裝

遠睇諗起悟空件衫
清洗完畢

乜你地唔係好憎佢咩?
咁唔係你地想要嘅結果咩?
公演、電視台、握手會甚至sns都唔見佢影、偏偏呢個活動又有佢個名。
宣佈復出嘅時候只出現幾次,就宣布病休,連下個月嘅握手會都唔見影,與其話佢真係病休,倒不如話係佢被人投訴,搞到除咗營運以外嘅主辦單位都唔畀佢出現,營運只好就範好過。
憎佢還憎佢
同拎你講既野來做笑話係兩樣野來
我最想要既結果係佢永遠深潛或者畢業
而唔係而家咁成日阻撚住SKE同48G既運作

而家連電影都要夾硬吹到話SKE個C位好難企
只有你珠先企得到
咁既風氣
SKE跟本就唔會可能有次時代同未來

你珠就最撚忌有後輩叻過佢同受歡迎過佢
貓頭果邊已經吹緊ゆなな開始被營運打壓緊
只要一日有你珠係度
昨日係ゆりあ花音ななこみずは08樂樂
明日就係ゆなな
名單有珠
但係咪真係會出場?未必
珠依家已經神憎鬼厭
如果佢照常出場一定會引到班買咗飛嘅飯集體退票或者離場抗議
咁樣個場空蕩蕩仲難睇
所以營運好快會拎返走珠個名
屌你
成個k巴template
乜你地唔係好憎佢咩?
公演、電視台、握手會甚至sns都唔見佢影、偏偏呢個活動又有佢個名。
宣佈復出嘅時候只出現幾次,就宣布病休,連下個月嘅握手會都唔見影,與其話佢真係病休,倒不如話係佢被人投訴,搞到除咗營運以外嘅主辦單位都唔畀佢出現,營運只好就範好過。
憎佢還憎佢

只有你珠先企得到
咁既風氣

只要一日有你珠係度
昨日係ゆりあ花音ななこみずはなお08樂樂
明日就係ゆなな
名單有珠
但係咪真係會出場?未必
珠依家已經神憎鬼厭
如果佢照常出場一定會引到班買咗飛嘅飯集體退票或者離場抗議
咁樣個場空蕩蕩仲難睇
所以營運好快會拎返走珠個名
屌你
成個k巴template
乜你地唔係好憎佢咩?
憎佢還憎佢

只有你珠先企得到
咁既風氣

只要一日有你珠係度
昨日係ゆりあ花音ななこみず08樂樂
明日就係ゆなな

認字特警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞