全世界人都繼續悼念緊松井珠理奈(50)SKE RH 2018 #1 ここで一発

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
做咩話明音大番薯
咁多年都入唔到場睇制服の芽

唔好刺激我啦
K巴你不如話俾我知你珠幾時有封殺過丫
成套戲既主題都係圍繞你珠
如果係搞到d人罷睇或者杯葛套戲
最後票房收支唔平衡,係會搞到大蝕
唔係平時youtube負評或者冇觀看數咁簡單
咁如果係封殺緊,明知係會大蝕又點會繼續俾套野上映?
唯一既解釋就係營運跟本就冇放棄過你珠
點解唔剪埋教訓櫻花個幕啫,咁霸氣

エース不在,唔知導演點剪呢?
如果剪到今個暑假精彩完滿,咁咪好老尷尬?
但實情又無話咩不安喎

希望多d講下08/EGO/古火田呢d成員
個預告都講到エース不在
SKE就好似成個團進入緊急事態咁
唔知仲以為講緊12年SSA至春con果段時間
個預告睇到好燥
營運硬推唔等於觀眾接受。
觀眾唔接受可以用唔同方法表達,營運當然會視而不見,但係其他方面就另一回事,例如減少宣傳等。
可能太天真,我覺得TBS唔太會照單全收做營運宣傳機器,睇佢zero position平時請開咩成員上去感覺佢地親其他成員多d
更重要嘅係,當日松井珠自爆向櫻花「提議」,係由tbs爆出,就算營運封鎖哂都冇用。
今年ZP總選前果個特輯就吹到世一非#1不可
即使係SKE都係一定要由#1去拎總冠軍
須田事後都話佢都唔明點解會個風向會係咁
其實佢自己都好想冠軍..
所以營運識做嘅話,唔該下年畀須田攞好過。
營運識做既話呢個po都唔會開到#50啦
所以我想都係找返石原真做導演拍就係咁解,好like佢d表面大贊暗啞底就大大力鞭既手法
如果須田攞#1嘅話,更證明一件事,就算mb本身一直唔係官推,只係民推都可以做到#1。
54單更加唔會搞到比而家53單更唔湯唔水。
咩唔湯唔水
屌你AKB單曲一定奉旨要留選拔位俾你既咩
以前SKE d mb冇選拔 ,你珠有冇同營運反映過或者抗議過?

淨係識得話自己要做center

再講
櫻今次做C
你珠打死都唔會願意企係佢後面洗腳啦
設定上總選係飯鬥錢多黎投票官方唔會介入

同埋民推#1呢個白金獎盃已經俾優子解鎖左啦,再之後都仲有指原
我唔係講呢啲,
54單冇松井珠係正常不過,講嘅係54單做c以及左右護法,三個即將去韓國做izone成員。
就當初披都仲有機會表演,到佢地十月底韓國出道,之後又空咗三個位出來,到時再打歌又會搵人補上(但肯定唔會係松井珠)。
咁跟著應該到須田、由佳.......
我都係當睇下奇文共賞算數
捧你個推做#1喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞