全世界人都繼續悼念緊松井珠理奈(50)SKE RH 2018 #1 ここで一発

1001 回覆
4 Like 11 Dislike

香港上映未

qq到

7D2
Summer station應該就係電影08累低果幕
????

電影海報有幕佢冧左...我一直好好奇係咩情況令鐵人會冧檔...睇完3hrs special team S果part先明...
應該係心理壓力大過體能問題

由廢柴角色要轉到揹起成條TEAM又真係唔易
其實果排又真係超多live
櫸新單同SKE 24單撞同一日
死肥秋諗緊乜🤔
算啦而家無得比
銷量差成倍
欅個個係流傳姐唔係正式公佈
痴撚線
正到癲

等睇documentary
呢次應該係最暴力既雨の動物園

痴撚線我以為自己發夢出po‼️
我美紅真係好撚正
唉要等下年先可以見
成套documentary大半都係幫珠洗白
Member幫口都預左而家仲要作多個籍口出黎解釋佢點解總選發癲

衰野唔會播,數據又偏頗,塞車賣70萬又唔講係賣music card
仲好意思講係documentary映画

又話想唔係飯既去睇引人入坑,新規睇完一定覺得珠就係ske既special one,係アイドル典範。即係製造更多珠推出黎

撇除呢幾樣,其他部份係唔錯既
咩籍口?
講多少少啦
對鞋
意料之內,畢竟呢個係洗白工程之一,有冇人信已經唔係佢可以考慮嘅範圍。
但係肯定嘅係,今次總選之後,佢係最大輸家,所有新外務都冇佢份,未來半年akb以及ske握手會,包括今次53單都無佢份,須田同櫻花反而成為最大贏家。
咁唔通講珠點衰點霸個c個d咩 未睇電影所以唔想知住 但應該有真心幫口既 到塞車中咁事實係計埋music card 銷量 狗係狗但呢d實要打下飛機家啦 個陣仲要黑暗期 同埋睇完電影因爲珠入坑ske我都歡迎 睇睇下自然會了解到自己推邊個 同發生緊咩事
我反而想知佢點解無啦啦會拎塞車單銷量來講
可能講話咩回勇之類 鳩估 好記得個陣同nmb鬥銷量 抽左第一次既ske個別握手會
唔想劇透未睇既
想知既自己反白

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞