全世界人都繼續悼念緊松井珠理奈(50)SKE RH 2018 #1 ここで一発

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
禾珠不如出來道個歉再學優子咁去外國讀下書

出去睇下個世界有幾大

唔好再成個腦都係得#1
太遲了,問題已經唔係道歉與否,如果要道歉,恐怕要道歉到空降做大鑽C都唔掂。
更何況,就算佢宣佈畢業引退,珠黑從來都冇諗過要放過佢。
k巴可能已經幻想緊禾珠著住呢套衫
不要賭下佢今個月29日當日會唔會出席先講。
所以我之前先一路話佢最好就繼續潛水
只要佢潛緊果時冇消息冇新聞
跟本就冇人會得閒黑佢
你睇下早幾個星期5ch個post推得咁慢就知
係你同埋鬍鬚佬係都要了返佢上來
佢一復活=珠黑復活
冇可能冇消息冇新聞,就算佢宣佈畢業,即使係通告一則都係新聞。
佢係大top,無論佢做乜或者乜都唔做,結果都一樣。
點都潛唔到水,點都要硬食。

即係點,你呢頭講完叫佢唔好出嚟,呢頭又話潛無用要硬食
佢言下之意係好想佢出來
係珠黑唔俾佢出來
一日最衰都係珠黑
搞到珠潛唔潛都要俾人黑
明未?
如果當日唔出事,其實都唔使搞成咁。
我從來冇話叫佢唔好出來,叫佢唔好出來嘅,除咗珠黑,仲包括村外人。
你衰撚過猶大,唔認主仲要搬龍門搬到去藍球場
我只係講緊客觀情況 ,佢復出當日,貓頭班人嬲嬲豬真係睇到我好開心,點知而家反而搞到唔上唔錯仲衰過之前。

即係點,你呢頭講完叫佢唔好出嚟,呢頭又話潛無用要硬食
我從來冇話叫佢唔好出來,叫佢唔好出來嘅,除咗珠黑,仲包括村外人。
你衰撚過猶大,唔認主仲要搬龍門搬到去藍球場
我只係講緊客觀情況 ,佢復出當日,貓頭班人嬲嬲豬真係睇到我好開心,點知而家反而搞到唔上唔落咁仲衰過之前。
唔認主係Peter
你唔係同呢條友認真呀嗎?
某程度我覺得佢好影衰須田推
我都覺得呢條友嘅行為超越正常珠黑嘅底線。
一般珠黑最多叫佢收檔,但係佢嘅行為唔止叫佢收檔,直頭要斷人衣食。

憎佢都唔使咁,差一步就係買起佢條命。
笑左
你對珠既印象只係停留係PD48之後同總選
但係有飯過48既都知道你珠呢兩三年做左幾多仆街野幾咁乞人憎
你都戇撚鳩,呢十年條臭閪黑走其他mb幾多演藝生命,斷撚咗幾多人衣食呀,你要大愛膠你死返泡菜團去大愛,我就係要斷佢衣食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞