全世界人都繼續悼念緊松井珠理奈(50)SKE RH 2018 #1 ここで一発

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
又可以獨霸2年半
唔通真係岩岩上水就俾人投訴到要潛番
係都唔出奇。
如果真係復出嘅話,就唔使連sns都未開通。
禾珠或成最大贏家
暫停48g活動兩年半

早知幫珠打氣
禾珠成最大贏家

究竟禾珠而家諗緊咩
54單冇份但係sakura 走2年半 仲會唔會番嚟都未知
未必
搞成咁,今次選拔冇佢份。
下年佢本家新單選拔先係關鍵,都冇嘅話就真係
今次maya初次akb選拔,唔知幾時到yunana、08?
佢個53單又搞到唔湯唔水咁,想補都補唔到。
而家個勢又唔錯,須田下年好大機會做#1,佢仲夠唔夠膽再參加下年總選?
想睇無禾珠既總選
禾珠或成最大贏家
未必

不如wiki下先啦
下年佢仲參選嘅話,就算營運造馬都唔掂。
一來佢名次大跌,二來畀自已成員爬頭,之前都係以上各一,佢都情緒失控,下年兩項一齊。
其實禾珠今次唔出好明顯就係因為櫻做C啦
等櫻去左韓國
珠就會全面回歸架啦
呢2年半不受影響地穩企C位
剛剛search過,原來佢地都有。
唔知幾時佢地可以做到akb 大c/ c位附近?
今次總算搞成咁,佢企c位只會趕客。
跟本肥秋就想執柒左48佢
點會怕趕客
留意下世二今次個位,你應該知除左珠無分團人可以接觸到你講既位置
窩豬大勝
禾珠或成最大贏家
未必

不如wiki下先啦
剛剛search過,原來佢地都有。
唔知幾時佢地可以做到akb 大c/ c位附近?
留意下世二今次個位,你應該知除左珠無SKE人可以接觸到你講既位置
不過禾珠唔係SKE
所以應該係無SKE人埋到果個位
唔好講埋到位啦
今年總選第8,11,15位去左邊?
我覺得今次最爆既係宮崎美穂有份選拔囉
想當年我個名總選選拔
下一單都唔見左啦

睇開D啦
今單好明顯係想吸d 有追開PD48既日飯同韓飯去買碟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞