[Uaena] IU 討論區 (21) - 918 10週年粗卡

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
記住要允許彈出視窗
Join左 uaena 2期,但係又冇野寄黎
咁我算係usena未?
可唔可以用uaena身份買韓場?
你個Melon ticket 入面有個 2 期購買no.
未有會員卡之前可能會用呢個no. 黎做優先登記
咁之後就可以用會員身份買飛
收到晒,thx thx
希望首爾香港同台北都買到
https://youtu.be/j3lPNJr02c0
個廣告… 拍得幾好…
真抗噪

原來今日有發布會…
但係爭緊個地盤佬喎…
機票已買,book埋酒店就掂(concert飛衰極都有牛牛,無有怕)~

不過都係四日三夜首爾算數;首爾東京2+2,中間程飛機太麻煩...
就算有地盤佬佢結局都只會係被人P走

xm2都未用夠一年又要換xm3
話實地盤佬個concept幾正...
con飛呢樣嘢有錢就解決到啦…
個反差好正
喺度鑽緊地既同時表現出抗燥既優點
機票已買,book埋酒店就掂(concert飛衰極都有牛牛,無有怕)~

不過都係四日三夜首爾算數;首爾東京2+2,中間程飛機太麻煩...
con飛呢樣嘢有錢就解決到啦…

咁快手 我諗住買完飛先。btw個期啲機票都平
我係屋企戶主,啲上網、電話費積分儲到夠換機票,咪順手一嘢搞掂佢囉~

去唔埋東京有啲可惜,不過機票平嘅係極早仁川飛成田,出入機場都蝕好多時間;日航有班都係早機但就金浦飛羽田,開心好多,之但係又貴一截(噚日格過,二千幾銀港紙)...

咁快手 我諗住買完飛先。btw個期啲機票都平
我係屋企戶主,啲上網、電話費積分儲到夠換機票,咪順手一嘢搞掂佢囉~

去唔埋東京有啲可惜,不過機票平嘅係極早仁川飛成田,出入機場都蝕好多時間;日航有班都係早機但就金浦飛羽田,開心好多,之但係又貴一截(噚日格過,二千幾銀港紙)...

仁川飛唔係方便啲咩?btw睇下有冇機會係韓國食個飯
https://youtu.be/WlkjSJOFkw8
罪大廣告making of
嘩好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞