[Uaena] IU 討論區 (21) - 918 10週年粗卡

1001 回覆
17 Like 6 Dislike

「之前就改名,宜家連po都唔同我開喇...嗚嗚~~」

話實,年紀大對嗜好嘅嘢係會淡...好似會成日覺得唔夠時間、精神同$$$去支撐咁。

將來實會有唔上連登既一日…
開post 呢d嘢係要搵人接手架啦

btw, 講真嗰句唔想使咁多錢去追星
想儲返d錢去做其他嘢

Highlight呢句真...近年多咗出門,一闊三大,check親戶口嘅時候都會諗「應該儲返啲錢」...
其實娘娘都洗唔到我幾多錢 一年最多都係2隻碟+1次港場
隔離團又小卡又周邊又寫真洗得仲多

同埋我自問係真心欣賞IU既音樂 我自己覺得都唔算好追星 最癲都係睇韓場姐

人大左 相比起錢宜家反而真係少左時間同精神
但我會繼續默默支持

反正女神都係佛系。大家一齊佛系
有佛系娘娘就會有佛系fans
忽然覺得我哋好似旅行青蛙...放養,佢開工我哋就返嚟~

「之前就改名,宜家連po都唔同我開喇...嗚嗚~~」

話實,年紀大對嗜好嘅嘢係會淡...好似會成日覺得唔夠時間、精神同$$$去支撐咁。

將來實會有唔上連登既一日…
開post 呢d嘢係要搵人接手架啦

btw, 講真嗰句唔想使咁多錢去追星
想儲返d錢去做其他嘢

Highlight呢句真...近年多咗出門,一闊三大,check親戶口嘅時候都會諗「應該儲返啲錢」...
其實娘娘都洗唔到我幾多錢 一年最多都係2隻碟+1次港場
隔離團又小卡又周邊又寫真洗得仲多

同埋我自問係真心欣賞IU既音樂 我自己覺得都唔算好追星 最癲都係睇韓場姐

人大左 相比起錢宜家反而真係少左時間同精神
但我會繼續默默支持

反正女神都係佛系。大家一齊佛系
有佛系娘娘就會有佛系fans
忽然覺得我哋好似旅行青蛙...放養,佢開工我哋就返嚟~

定係女神先係青蛙。我地係等佢返黎嘅主人
btw有冇巴打會join首爾場?
諗緊點買飛

都係Melon ticket ga la
今次多左咁多uaena 2期肯定搶唔到前面
有二期又有15000個位咁多,只係求入場其實唔難啦
一諗起娘娘用佢同Uaena既名義捐左一億
痴線架,我飯左個咩人,點解會咁好架
想,完全未試過
1億won 佢俾得起有餘啦
其實二期禮物係咪未到?
我怕佢送錯我地址咋
邊有咁快寄黎, 等下先啦
唔係佢比唔比得起既問題
突然覺得岩。娘娘佛系。出貨佛系
新帖留名之我要坐第一行
same 但點做到
有錢就乜都得
想同娘娘揸手仔
呢家野睇彩數其實
利申上年韓場二樓非第一行但成功揸到
一諗起娘娘用佢同Uaena既名義捐左一億
痴線架,我飯左個咩人,點解會咁好架
1億won 佢俾得起有餘啦
唔係佢比唔比得起既問題

70萬當係碎銀
好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞