[Uaena] IU 討論區 (21) - 918 10週年粗卡

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
我明既 唔係脫飯無關係而係佢地既存在就好似水好似空氣咁
唔想同首站買,但聽講要同佢地買先會計入銷量
哈,突然望到呢張相覺得好正 明明不是顏飯
正常信和果啲都計?
有無計過洗左幾多落娘娘
我load左兩秒先知邊個團
正常唔計吧?

咁你有無唸娘娘會有一日隨時話唔玩收山,我一唸到呢樣就仲係好珍惜
唔知喎有時會見佢寫住計入銷量
H榜同G榜唔同計法,G榜只計出貨,應該會計埋啩?
如果唔計...去HMV 嗰啲買,我就唔信買唔到...
唔想同首站買,但聽講要同佢地買先會計入銷量

邊個話要跟佢地買先計銷量?
我自己上網買都計啦,使跟佢地!!
認同師兄 真心欣賞IU既音樂 所以會繼續支持娘娘
有無計過洗左幾多落娘娘

呢幾年都使少咗錢喺娘娘身上啦....
其他團一定使得多過佢....
其實佢而家同收咗山有乜分別....
得閒先出黎唱下歌拍下劇....
其餘時間就係hea 同去旅行....
其實依家咁樣都幾好 娘娘可以長做長有
我哋都可以繼續追落去又唔使驚話要用好多時間同錢

飯黎講我覺得uaena都算係佛系
係娘娘錫我地
睇下其他男女團D小卡,每次CB都要一堆先儲得齊
仲要一年CB1-2次,誇張既3-4次
人地係肝腎組合,偶像既肝同fans既腎
係娘娘錫我地
睇下其他男女團D小卡,每次CB都要一堆先儲得齊
仲要一年CB1-2次,誇張既3-4次
人地係肝腎組合,偶像既肝同fans既腎

娘娘係錫住班飯唔出repackage cap 水架....
今次10周年fan meeting張飛勁平仲要又送戒指又送碟 娘娘應該真係冇錢賺 分分鐘蝕住做
轉個頭仲捐1億出去 咁好既明星真係第一次見
今年十週年,算勤力喇...有劇有綜藝有CB有con...
淨係套劇都交足功課啦
佢唔係拍普通偶像劇 呢套野辛苦好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞