[Uaena] IU 討論區 (21) - 918 10週年粗卡

1001 回覆
17 Like 6 Dislike

巴打幾多號去~
27號晚28號零晨機
聽完CONCERT仲精神過瞓完十粒鐘
https://www.koreastardaily.com/tc/news/109734
出呢招去打擊牛牛...
好撚絕喎
ticketbay 好多飛
我見到有張第一行500000won
快d去報串啦!

嘩。拎個三寶去換都抵啦
好似係
唉我兩個都想睇
釜山場點解係1/10 先有得賣,唔係二期就有得提早買咩,定係因為已經賣晒?想練習下買之後首爾場
1/10 係公售黎 二期早兩日已經開始左仲完埋
忽然諗起,師太同釜山哥都有啲交情,釜山場直頭搵佢做嘉賓,無撞期,fit晒喎~
好似話10月cb喎~應該要打歌啦
釜山哥好似係咪早過佢?如果同期打歌就真係撞咗嘅...

娘娘要CB, 乜有人可以抽得贏佢咩?
我淨係見到一地炮灰…
係灰都無得剩
話實10月又係原本好似無嘢,結果就成堆老虎出籠... 月頭iKon月中師太,此外重有釜山哥同Zion T,佢哋都未夠分,其他就唔在講...

娘娘要CB, 乜有人可以抽得贏佢咩?
我淨係見到一地炮灰…
係灰都無得剩
話實10月又係原本好似無嘢,結果就成堆老虎出籠... 月頭iKon月中師太,此外重有釜山哥同Zion T,佢哋都未夠分,其他就唔在講...

好想睇女神同Zion T抽會變成點
舊年揪過吳赫,今年揪Zion T嘅話就盞。成日撼啲熟人~
泰仔出左售票資訊了
1700HKD VIP飛
泰場更加不了
又咁講,如果係夾埋去曼谷玩同食嘅話,都可以一戰嘅~
又咁講,如果係夾埋去曼谷玩同食嘅話,都可以一戰嘅~

去到聽泰文係咁 cup cup cup 聽唔明
咁不如睇韓場好過
睇過一次泰場真係乜團都無下次
( Show Blocked User - U-Ae-Na )
巴打佢好似星期一冇機返?
我星期一未走。本身呢段期間係去釜山旅行,咁啱算預正娘娘開con
好奇一問,3寶係邊3樣?
好奇一問,3寶係邊3樣?

應該係娘娘四寶先啱

Real Special Edition
Last Fantasy Special Edition
Modern time epilogue repackage
花書籤黑膠

齊晒既話上樓不是夢
問多一個問題,我係日本見到隻modern time special edition 有簽名,其實係未真簽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞