[Uaena] IU 討論區 (21) - 918 10週年粗卡

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
當年你韓場都去埋
等我cap返上年戈post
當年你韓場都去埋

對上一次睇娘娘韓場已經係4年前既事啦…
我一直mon個post不過少出聲姐,出緊劇個陣我都有出下聲
佢囉。。。搞到我呢年迷上左佢地,係到loop level up
等我cap返上年戈post

過去咗就由得佢過去啦,唔好提啦
唔好啊 ,我年尾資源要比曬娘娘(同埋太妍) 10週年專輯幾時有,10週年年曆仲仲有
u巴
仲覺得個post需要個u巴咁ge狂熱飯撐場
喂我都可以幫手喎
太妍韓場呢
U巴入左邊一個團既坑
新post留名 等cb
傳教啦
佢上年來香港今年唔會唔來呱
OMG
u巴
仲覺得個post需要個u巴咁ge狂熱飯撐場

年紀大啦… 無咗以前追星嗰團火
唔好啊 ,我年尾資源要比曬娘娘(同埋太妍) 10週年專輯幾時有,10週年年曆仲仲有

10月cb嘛,新碟你預10月出啦

「之前就改名,宜家連po都唔同我開喇...嗚嗚~~」

話實,年紀大對嗜好嘅嘢係會淡...好似會成日覺得唔夠時間、精神同$$$去支撐咁。

話實,年紀大對嗜好嘅嘢係會淡...好似會成日覺得唔夠時間、精神同$$$去支撐咁。

將來實會有唔上連登既一日…
開post 呢d嘢係要搵人接手架啦

btw, 講真嗰句唔想使咁多錢去追星
想儲返d錢去做其他嘢

將來實會有唔上連登既一日…
開post 呢d嘢係要搵人接手架啦

btw, 講真嗰句唔想使咁多錢去追星
想儲返d錢去做其他嘢

Highlight呢句真...近年多咗出門,一闊三大,check親戶口嘅時候都會諗「應該儲返啲錢」...
我諗係無左新鮮感姐 宜家飯娘娘唔多唔少都係靠初心支持住
師太本人,應該都好清楚呢點...家陣出力轉去拍戲,應該都係清楚單做偶像+歌手,個shelf life可能已經差唔多。唔轉下型,要維持會好辛苦...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞