[Cheshire] CLC討論區(2) Hobgoblin

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
未上黎之前琴日十二點咁岩未訓睇左mv,個時都諗點解變左咁鬼多,呀泰妹個look 睇到我 左,仲諗住上黎應該會有人讚,點知⋯原來大家同我一樣接受唔到

泫雅品味獨特

係咪我錯覺 呀丞好似係咁拉件外套遮返住咁

我都留意到

原來大家都留意到
呀丞

獌歲呢兩日應該喊到眼都腫哂 [/quote]
唔想買專 唔想見件泳衣
咩主題都好,最緊要佢地自信開心
而家都唔覺佢地自信...
成件事好唔自然呀
成件事好唔自然呀

一開波就榜都唔入
俾我都減曬自信,加上有幾可咁狂野性感
更加想炸炸林完咗場show佢
成件事好唔自然呀

唯唯諾諾任由公司安排
成件事好唔自然呀

唯唯諾諾任由公司安排

現實就係根本冇得say NO
我覺得好似一班披住虎皮既兔仔
佢哋自己都唔enjoy
睇嘅又點enjoy
成件事好唔自然呀

唯唯諾諾任由公司安排

根本cube諗住呢次cb可以整到佢地成隊4min咁 但冇諗過佢地唔適合 搞到依家咁 高不成低不就
成件事好唔自然呀

唯唯諾諾任由公司安排

根本cube諗住呢次cb可以整到佢地成隊4min咁 但冇諗過佢地唔適合 搞到依家咁 高不成低不就

連chart都唔入真係好
歌好聽
話唔埋今次可以上到位
請不要消失希望
首歌hyuna有份做?
利申 非飯
首歌hyuna有份做?
利申 非飯

填詞,stage, 舞,服,妝
首歌hyuna有份做?
利申 非飯

作詞,加形象指導

呢張相都係個零星期前
歌好聽
話唔埋今次可以上到位
請不要消失希望

多謝

呢張相都係個零星期前

仲特登放咗係po嘅最頭度
根據CUBE既做法 下次CB應該就變返本身個STYLE架啦
2. [+635, -28] It has way too much of a Hyuna feel... this group doesn't really have a concept of their own...

3. [+427, -15] Why is Cube making Hyuna do all the work? Even foreign K-Pop fans were telling Cube to stop using Hyuna and get to work

4. [+394, -11] Thought the rap part was straight up Hyuna

7. [+44, -1] This is already their 5th mini-album and yet I don't remember a single song from them... They need to find a music style that fits their group.
This is already their 5th mini-album and yet I don't remember a single song from them... They need to find a music style that fits their group.
原來都就快第2年
原來都就快2年先岩
根據CUBE既做法 下次CB應該就變返本身個STYLE架啦

如果今次flopped仲會唔會有下次架.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞