[Cheshire] CLC討論區(2) Hobgoblin

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
我會鍾意mistake多d

Mistake

但我覺得非主打全部都有銜接問題
早抖喇,希望在明天丫嘛

送上本人照片

早抖
希望無泳衣打歌
希望無泳衣打歌

有嘅話呀丞果d鏡俾電視台cut曬,下半身打格
希望無泳衣打歌

mv佢第一part都zoom得好近下
希望無泳衣打歌

mv佢第一part都zoom得好近下

mau低擘腳果下
mau低擘腳果下

真真都擘埋
非飯表示今次好正wo
特別係睿恩
係Elkie唔夠badass
肥肥條腰好幼咁 我係唔會上當既
mau低擘腳果下

真真都擘埋

準備寄刀片
mau低擘腳果下

真真都擘埋

準備寄刀片

係先好講
非飯表示今次好正wo
特別係睿恩
係Elkie唔夠badass

非飯
但覺得佢地行翻No oh oh 路線慢慢吸粉會好啲
睇慣咗佢地少女feel一下子變badass
根本訓唔到
mau低擘腳果下

真真都擘埋

準備寄刀片

係先好講

洗唔洗咁直接fy
其實一直幾鍾意睿b嘅rap,佢把聲好適合,今次多左rap係開心嘅

但係。。。真係未接受到個style轉得咁大
呀b真係行到呢個路線咩 佢咬唇好似好夾硬咁。。。
其實一直幾鍾意睿b嘅rap,佢把聲好適合,今次多左rap係開心嘅

睿b仲學埋hyuna d表情
成個mv最鍾意呢下

果對咁嘅電眼

成個mv最鍾意呢下

終於有人講
我都諗緊精靈飯應該會好鍾意呢下,不過齋聽歌去到呢個位就會有少少少少怪

暫時成隻碟比較鍾意第6首 我認我保守。。。

成個mv最鍾意呢下

終於有人講
我都諗緊精靈飯應該會好鍾意呢下,不過齋聽歌去到呢個位就會有少少少少怪

暫時成隻碟比較鍾意第6首 我認我保守。。。

我老母聽完都話接受唔到變得咁快
第6首好入耳
真係好4min feel
係crazy feel
真係好4min feel
係crazy feel

crazy 2.0
非飯聽入完咗呢個post
我覺得首歌真係唔錯 不過第一時間係諗起hyuna
打歌個時再聽應該都係諗起hyuna 而唔係諗起佢地
cJ 12xxxx view
Clc 6xxxx view
好感動
仲有2萬幾就500k views
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞