[Cheshire] CLC討論區(2) Hobgoblin

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
越聽越不倫不類,張睿恩自己把rap聲係甜又硬,而家無哂自己個人特色

俾泫雅上咗身
睇直拍先知入面透到咁
https://youtu.be/LlDFHFZYMLs
痴撚線架cube.......
越聽越不倫不類,張睿恩自己把rap聲係甜又硬,而家無哂自己個人特色

搞到CLC成個4Minute 2.0咁 唔係唔好,不過無晒特色囉
精靈update

Elkie根本就係徐若瑄
你呃我唔到

其實Hobgoblin 都幾好啦
真心唔錯
Elkie根本就係徐若瑄
你呃我唔到

其實Hobgoblin 都幾好啦
真心唔錯

唔似

係咪hyuna教佢

屌你老母 垃圾cube

屌你老母 垃圾cube

其實都係博一舖姐
再出high heels個D 少女味又係比人無視
路過only 覺得今次首歌幾好聽 但睇到上面啲造型真係
精靈update

中間果張錠有少少似top

屌你老母 垃圾cube

其實都係博一舖姐

博得好呀

屌你老母 垃圾cube

其實都係博一舖姐

覺得唔係唔轉得concept 係轉得太盡
用牙呢牙個方向加啲badass都ok既
洗唔洗一下去到盡哂
根本cube自己心急+無腦

屌你老母 垃圾cube

其實都係博一舖姐

點解唔試再出pepe嗰個feel

就走光

嘩 mv靚好多

嘩 呀睿個妝好俗
真心頂唔順
睇直拍先知入面透到咁

屌你痴撚線 以為睇緊其他團

屌你老母 垃圾cube

其實都係博一舖姐

覺得唔係唔轉得concept 係轉得太盡
用牙呢牙個方向加啲badass都ok既
洗唔洗一下去到盡哂
根本cube自己心急+無腦

依家好難返轉頭
返唔撚到轉頭呀
越聽越始終都係接受唔到
屌你老母垃撚圾CUBE
聽完도깨비
再轉聽첫사랑
...
睇直拍先知入面透到咁

屌你痴撚線 以為睇緊其他團

喊出來
showchampion有11個報

mcd出左1130am 100quota
砂紙絲

首歌.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞