[Cheshire] CLC討論區(2) Hobgoblin

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
聽日630pm先報名 睇下之前會唔會出番岩notice

唔會唔比你入既 真係好驚10個人都無

咁大個bug唔係無人發現掛
我都發現到
聽日630pm先報名 睇下之前會唔會出番岩notice

唔會唔比你入既 真係好驚10個人都無

咁大個bug唔係無人發現掛
我都發現到

앨범 발매 주(활동 첫 주)는 앨범 예약 내역 인쇄물도 인정합니다.

預定紀錄
被牙尼牙尼牙圈飯,點解而家變成咁
丞呀
真心月巴嗰兩句已經係最入耳。。。
丞呀

聽聽下就順耳 起碼我還可以
呢身打扮,喺音放點樣擺pose講「CrystalClear,大家好,我們是CLC。」?
丞呀

如果聽都唔想再聽點算
等showcase片睇下可能會改觀少少
呢身打扮,喺音放點樣擺pose講「CrystalClear,大家好,我們是CLC。」?

yo~
丞呀

如果聽都唔想再聽點算

當刷下MV
丞呀

如果聽都唔想再聽點算

當刷下MV

岩岩開始聽非主打
丞呀

如果聽都唔想再聽點算

當刷下MV

mute聲較細視窗
丞呀

如果聽都唔想再聽點算

其實呢首歌呢個concept我真係完全無問題,好快接受左
sad係因為成績差
丞呀

如果聽都唔想再聽點算

當刷下MV

mute聲較細視窗

mute聲好似唔計view

如果聽都唔想再聽點算

當刷下MV

mute聲較細視窗

消極到一個點

當刷下MV

mute聲較細視窗

mute聲好似唔計view

插耳筒loop
仆街咁嘅result,咁嘅效果真係灰撚到喊
showcham唔去啦,係경기도
太遠,無車去
的士都成粒鐘
第五首精靈句"吓"真係半夜笑出聲
showcham唔去啦,係경기도
太遠,無車去
的士都成粒鐘

sad
第六首ballad好懷舊feel
我會鍾意mistake多d

yo~

yo crystalclear we are clc
我會鍾意mistake多d

Mistake
其實我有聽開4min就認為首歌好聽(毒性好強)
但由原本CLC變成4Min2.0我明好多人會一時接受唔到
但至少唔係咁露先…
今次MV好似升得比平時快左
早抖喇,希望在明天丫嘛

送上本人照片

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞