[Cheshire] CLC討論區(2) Hobgoblin

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
見佢地咁期待就 呢刻是咪喊緊呢
外國一致好評,但係asian口味同佢地完全相反屌你老母
真心覺得首歌唔差,點解成績咁差

哪有fans
2017년 01월 18일(수) MBC뮤직 쇼!챔피언 사전녹화 참여 안내
방송 시작 시간 - PM 07:00
사전 녹화 시간 - AM 06:00
인원 체크 시간 - AM 05:00
방송 녹화 장소 – 일산 MBC 드림센터

◈ 170118(수) MBC뮤직 쇼!챔피언 사전녹화 신청 안내
 1.    댓글 신청 기간 : 2017년 01월 17일 (화) PM 06:30 부터 ~  (200명)

5am 200名

有無10個人會報砂紙絲

我有無車去
出道最重要既頭兩年 有一半時間完全無野do

我有無車去

去到就去啦
都話,本身fans少仲整大轉型

Cube 就係咁傻豬架啦, 以為大轉型 可以吸到新飯
點知而家榜都唔X入!
CLC 5th mini album [CRYSTYLE] YouTube 50만뷰!! 이벤트 안내 입니다.

기간 안에 50만뷰를 달성할 경우
CLC 멤버들이 정말 열심히 촬영한 [도깨비] 원테이크 버전 MV를 공개합니다!

mv 50萬event
one take版mv公開
24號前
與其大轉型,倒不如話係因為成間公司冇咗4minute之後,再冇強勢女團,而clc就成為公司內唯一女團,於是照辦煮碗,將4minute嘅風格放喺佢哋度。
結果搞到而家唔湯唔水咁。
都話,本身fans少仲整大轉型

Cube 就係咁傻豬架啦, 以為大轉型 可以吸到新飯
點知而家榜都唔X入!

害左隊新組合...
與其大轉型,倒不如話係因為成間公司冇咗4minute之後,再冇強勢女團,而clc就成為公司內唯一女團,於是照辦煮碗,將4minute嘅風格放喺佢哋度。

咁點解一定要強勢呢
出道最重要既頭兩年 有一半時間完全無野do

重點黎,冇點吸飯
而佢地pure形象已經入曬舊飯心入面
依家180度轉,接受唔到
CLC 5th mini album [CRYSTYLE] YouTube 50만뷰!! 이벤트 안내 입니다.

CLC 멤버들이 정말 열심히 촬영한 [도깨비] 원테이크 버전 MV를 공개합니다!

mv 50萬event
24號前

個目標set咁低
外國一致好評,但係asian口味同佢地完全相反屌你老母

始終韓國國內人氣點都比國外重要。
4minute首hate都係國外好評國內麻麻,結果當時一個一位都冇,最後解散。

mv 50萬event
24號前

個目標set咁低

上次好似係1m同1.5m?

我有無車去

去到就去啦

要有CD
大佬18號先有碟,你一早點人我邊度變CD出黎
음반발매일 : 2017년 01월 18일(수)

咁點解一定要強勢呢

因為4minute行強勢先有好成績。
有一期4min行雙主打,一首係heart to heart,另一首係mirror mirror,前者行可愛路線,後者行強勢路線。
結果前者反應麻麻,後者雖然有爭議,但係成績比前者好唔少。
之後佢哋一直都係行呢個風格直至解散。
好色啊D歌詞🙈🙈🙈🙈

我有無車去

去到就去啦

要有CD

垃圾公司諗唔起架喇

咁點解一定要強勢呢

有一期4min行雙主打,一首係heart to heart,另一首係mirror mirror,前者行可愛路線,後者行強勢路線。
之後佢哋一直都係行呢個風格直至解散。[/quote]
所以就搞到咁啦
亂黎既

咁點解一定要強勢呢

之後佢哋一直都係行呢個風格直至解散。

一隊得就照辦煮碗 腦袋呢?良心呢?
照辨煮碗
睇下依家咩情況啦
唉屌成件癡撚線
CUBE玩撚完

我有無車去

去到就去啦

要有CD

垃圾公司諗唔起架喇

又真係wo 18號先有碟賣
會唔會有偷跑
定拎隻nuclear 去扮下野

我有無車去

去到就去啦

要有CD

垃圾公司諗唔起架喇

又真係wo 18號先有碟賣
會唔會有偷跑
定拎隻nuclear 去扮下野

點遲少少都買到,一早5點我一定係買到
nuclear我無買
聽日630pm先報名 睇下之前會唔會出番岩notice

唔會唔比你入既 真係好驚10個人都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞