[教畜] 疑似有中學老師公然侮辱學生做狗

837 回覆
2443 Like 21 Dislike
乜依家D學生咁撚on9
明明個post係新名校secret 佢地要護航竟返左去ktgss個secret度講
呢個都算 老師話學生係狗都仲可以係隔離笑
事主仲要唔出聲 比着我個年代真係即時爆粗屌柒佢
我果屆有人因為個老師講佢老母,即刻成張枱車埋去
中學生on99係咁 而家啲人都冇乜批判能力
咁誇張 我嗰陣最盡都係用D&T d銼刀銼d粉筆嘅粉黎冼到個老師仆街
睇完呢個post 覺得應該跌到落band 2 尾,同埋可能已經唔係英中

Grad 咗差唔多十年,聽過有師弟妹偷過好多銀包收埋喺學校廁所水箱、拎chem 房嘅嘢返班房燒着張櫈、喺殘廁扑嘢俾老師斷正... (以上全部係聽返嚟,不過空穴來風未必無因)

早幾個月考CRE 派咗返觀中考,見啲學校poster 變曬做中文咁滯
上六樓staff room 出面見簿櫃入面啲通告、回條又係變曬做中文

我好懷疑早上嘅announcement 重有冇英文?我嗰時係除咗中文 / 普通話 / 學生會嘅announcement, 其他全部英文

Ktgss secret 有師弟妹話要維護校譽,我真係笑咗出嚟
如果樓上啲事係真嘅話,重有乜嘢校譽可言?
推到佢仆街
Google佢全名有相
如果有人喺嗰個moment跳出黎大叫 八婆我今日就收你皮 應該全班會當睇唔到 玩撚死個冚家產 依加幾多受唔到壓既學生 雖不能話個學生成長無責任 但為人師表唔撚係咁囉
我都覺,匿名發表人地話你作乜都得啦
一句已經ko你
推 起身返學啦
3c班上連登
毛生齊未呀小朋友
比圖!
既然你都讀過,你覺得係咪真係值得話自己band 1?
good dog都叫少少錯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞