[教畜] 疑似有中學老師公然侮辱學生做狗

837 回覆
2443 Like 21 Dislike
good boy都有問題啦
差唔多 good bye就話姐
推到上蘋果未
ktgss啲人好撚on9
點解啲學生講得出po上secrets會影響校譽呢啲護主野
學校聲譽呢啲表面野重要得過學生既自尊?
小學教畜好鍾意玩鳩啲學生拎存在感,試過上堂唔識讀段英文課文就比佢叫去企係垃圾桶格離,仲當住全班話你不如stand into the rubbish bin,真係有幾仆街得咁仆街

爆埋佢出嚟睇下有冇校友,tkocps 林惠君,識佢嘅應該都知道佢有幾賤,佢好撚鍾意叫人企垃圾桶,試過小一上學期遲咗交飯單,午息去教員室交比佢果陣屌到上天花板,屌完叫我對住個垃圾桶罰企,其他老師行過都話我咁細個唔洗咁hard,點知佢死唔認仲老作話我已經小三,明明交代哂我係小一邊班 雖然有錯都唔洗對細路咁仆街掛,成日叫人企垃圾桶,但佢係勁嘅都唔洗係小學做教畜啦,死垃圾

miss做錯野唔洗負擔後果?
雖然同學仔都有小小錯
但都未至於咁樣俾人侮辱
miss咁大個人做野之前諗下後果先啦
得閒碌下個secret真係得啖笑,個個留言都係怪樓主搞大件事,我想講句
佢個邏輯係平常做得好間中錯下就ok 咁年年考第一個位同學係咪得閒就去屌校長係狗
為左表面風光而掩飾太平,同中共都冇分別架啦
道左歉就得咁法律要黎有撚用咩
況且佢身分係老師 要付上既責任就更大
為人師表 一啲職業操守都冇
成班觀中學生爭住護主 對你地又有乜好處
你地咁撚聽學校話真係good dog啦
講個笑話俾大家聽
影響校譽,息事寧人
觀奴最鍾意講嗰句
比教畜教出黎既都只會變畜生,唔識反抗
教畜死全家
姓蘇果件本身垃圾
根本唔識物理 上堂講事非 叫你出去補
畢業十年都仲好記得佢
預科俾佢教好可憐
推撚到佢仆街
已經唔係第一次話學生係狗
成日定埋啲戇鳩規則 出去上pe堂要帶衫出去換
換咗校服先可以去食Lunch
仲記得我地個班係最出名多人玩鳩佢
成日想玩鳩我地但就

利申 已grad 比佢針足成年
miss kam教書勁有心
正想講條友話過學生垃圾又唔認數
記得陳仔臨走嗰陣已經同當時訓導組某啲新嚟嘅老師有分歧
睇到荒謬兩隻字 陳仔嘅微笑喺我心入面浮起
佢好似poly ee grad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞