[教畜] 疑似有中學老師公然侮辱學生做狗

837 回覆
2443 Like 21 Dislike
發夢見到
個老師本身做訓導,管遲到管得好嚴
試過有個同學遲到,佢就同個同學講,你有冇見過孫中出革命會遲到呀?
同學同佢講塞車落雨無車,佢會叫你早d出門口,早出門口就唔會遲到
佢係morning assembly到講,d學生自殺係因為睇得少書,如果有睇書就會知昂山素姬比人幽禁咁多年都唔自殺,睇完就唔會自殺的
佢係個morning assembly到講,叫學生出去買飯要排隊,跟住powerpoint show左張狗排隊既相
然後話洗唔洗比個兜你
同場加映叫男同學剪頭髮,問頭髮咁長既話,洗唔洗比裙佢地著
跟住試過有學生比人偷野,學校有裝cctv,用過黎捉學生食早餐,打鐘唔返班房,去廁所,開locker
然後話cctv唔係用黎查案
跟住係morning assembly到話被偷野既人都有責任
有一次有個男同學懷疑求愛不遂,柯尿落女同學個水樽到
女同學不知情下飲左,發現係尿
訓導唔肯報警,叫男同學賠返個水樽同道歉就算,話如果唔要就唔好追究
蘇生同miss Chan 同上兩任乜太物太比係廢物黎
依家都俾人捧
母校
CCTV唔係用黎查案
佢話自己英國返黎
成班都係good dogs
上堂叫人起身讀書
所有問題答案寫黑板照抄
從來冇教過書
如果咁都可以臥虎藏龍
我燒撚左我d畢業證書佢

佢大陸人 只係好普通的師範大學畢業
唔係咩北京師範大學
三年抱三 成撚日拎產假
都唔洗發夢見到戴哂頭盔架喇
佢呢啲飽讀聖賢書得出嘅偉論基本上全校都聽過

見到啲師弟師妹可以護航護到咁而唔係幫個同學出聲 真係只能夠話呢幾年學校唔知灌輸左啲觀念比佢地
面對呢啲情況 都仲可以盲撐老師 就算繼續同人講觀中係東九龍Band1 人地都只會覺得佢地係不分是非黑白嘅高分低能
俾人扔書包個同學都未撚出聲
或者人地真係家教好個陣練緊eq
返屋企叫左老豆老母寫投訴信去教局
究竟佢比咗咩藥班人食
食到個個幫個女人護航
洗腦教育好成功
搞個人主義 要個個崇拜佢
即使比佢踩幾多次都好
我讀嗰陣開頭蘇志強仲係叫蘇副校
真係冇乜印象 透明人黎
同你差唔多屆數 我中一果陣蘇sir仲係副校
發夢聽到有學生仲講觀中band 1,我喺度讀果陣都唔敢同人咁講呢句
Grad左幾年無留意,而家觀中band幾
見到啲老師同學生咁撚樣
就知香港夠晒亂
仲唯恐天下不亂
食屎啦
我係個女同學就叫個訓導飲
佢夠膽飲 我夠膽唔追究
我係個女學生一定想殺左佢
挑~荒謬
已經想像到個老師嘅西樣

要幾痴線先會屙尿落人地水樽到
蘇x珊係咪眼細細 皮膚白白地嗰個?
有無相?
推撚到條八婆無得做
而家佢仲驚過你啦 分清莊閒未
叫d家長一齊投訴下
如果佢再過份d/再多d學生受害者,
報埋料比東張西望都仲得呀

好老師就緊係會尊重
教畜嘅話洗鬼比面佢咩
只會害到越黎越多學生
我都試過
記得比佢話”你老豆老母咁冇用教你遲到架?”
原因: 6年中學生涯唯一一次遲到,7分鐘
個陣我嬲到將段錄音整埋英文subtitle(因為有外籍老師)
Send哂比全部教職員同埋我個級嘅學生
而家諗返起都覺得自己好有heart
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞