[教畜] 疑似有中學老師公然侮辱學生做狗

837 回覆
2443 Like 21 Dislike
有無麻包袋呀?
我比佢教過
當初對男同學係勁好,勁錫,
但對女同學完全另一個人黎,
西到仆街,好記得果時啲女仔好興流好長既陰,
早會完排隊上班房,就會捉啲女,
然後抆走佢地髮夾睇邊啲長陰,
再用較剪一野剪撚走,
啲女同學個個憎到佢仆街

仲有之後條撚屌係學校參加左個乜撚星光少年軍,
讀過band 3官校都多數知咩黎,
係一個專捉壞學生入去培訓洗腦軍訓既制服隊伍,
當年啲老師參加左之後,
要暑假返大陸上洗腦班,
暑假完左之後 呢個西女人更加癲更加西,
對學生係用軍訓侮辱方式去管教,
目的就係想令到學生自尊collpase,
然後聽教聽話,
我估唔到呢個女人仲未退休
呢個係2007年嘅野 個老師轉校前已經係咁
more
個人提升絕對冇問題

三大Mphil 都話, 唔係既話番去show off你會比個教畜收皮

中學教師學歷臥虎藏龍
心淡
佢哋其實係咪真係唔明老師侮辱學生做狗嘅嚴重性係有幾高 講緊一個老師係唔應該用任何辱罵性嘅字句去鬧學生,咁樣其實已經係有違老師職業道德,更何況佢呢種行為其實係欺凌緊學生(喺同學面前公然侮辱),但係老師嘅角色正正係要去阻止欺凌,呢個係老師其中一個好基本既責任,呢個「老師」用言語去欺凌學生,講嚴重啲,依家啲初中生腦筍都未生埋,個老師做出咁嘅行為其實學生係好有機會去模仿 咁樣其實唔疑係荼毒緊下一代
不過見到啲咁嘅post,真係冇得救
我母校
估唔到變到咁
為人屍婊
dklm
頭髮過長最多記缺點通知家長咋喎
即場剪係侵犯人權 犯法
毒撚俾教蓄恰,班仆街同學仲笑得出,事主唔係eq高,而係知道反抗會繼續引嚟其他人恥笑/食花生
屌 而家d低form柒頭大部份都係支那蝗 已經畀人洗撚曬腦 話咩要專師重道喎
以前都有幾單嘢 又係d垃圾訓導鳩噏下 就由原本教畜做錯變學生做錯 d教畜又會互相包庇 畀人擺上secret公審就叫人收聲 唔再跟進
以前開埋d殘體po都算 而家仲要成隻五毛咁 想學生收皮 死都要保撚住個仆街冚家剷
之前學校仲話人冇乜歸屬感 大佬呀 你班仆街教畜搞到咁撚樣 我有乜撚嘢歸屬感呀
以前觀中仲係觀塘數一數二嘅學校 而家
如果係真就一定要推上報
垃圾教畜
我真係覺得,其實而家中一至中三個班靚仔已經唔可以當係香港人⋯⋯真心我嗰啲親戚仔女已經個個喺度玩緊抖音啊微訊啊唔知乜鳩,你話啊,依家啲人返大陸玩啊,返極啊都仲會講廣東話,依家班靚仔真係可以全普通話溝通架屌⋯⋯
係我就駁佢我未見過狗識拍主人個頭主僕不分之後一拳窩落去叫佢sit
仆街我都係果期grad
Good Dog呢句真係過撚晒火
冰姐淨係識譚玉冰 教英文既 我係唔係太out
個撚個得把口
咩係我就打柒佢
鍵盤你就有個

我都比佢教過啦 廿年前
唔好話你班90 00後個腦裝屎
真係好想知呢度有幾多人講係佢就會打鳩個老師
有幾多個真係會出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞