[SRW]機戰25周年生放送第四回 有機戰V PV2

393 回覆
2 Like 0 Dislike

其實大家鍾唔鍾意用泰坦3同珍寶3
基本上我都會練因為我幾鍾意破嵐万丈
覺得佢地依家好似取代咗以前兩部電磁俠嘅位咁

我鍾意電磁俠多D

幾鐘意泰坦3

同好
之前down番機戰AP打
泰坦3個boss真係惡夢
到依家仲係卡緊關

其實大家鍾唔鍾意用泰坦3同珍寶3
基本上我都會練因為我幾鍾意破嵐万丈
覺得佢地依家好似取代咗以前兩部電磁俠嘅位咁

我鍾意電磁俠多D

幾鐘意泰坦3

同好
之前down番機戰AP打
泰坦3個boss真係惡夢
到依家仲係卡緊關

今次特急後期d卒仲屌鬼

動畫入面會再生 無限能源
大和號D戰鬥動畫偏心到..
睇黎會係我玩機戰廿幾年第一次升爆既戰艦
唔知曉擊霸同轟格殊有無得換乘,想俾條女用曉擊霸

我都係 我諗應該有嘅
轟格殊比條仔用好似熱血d
計都羅候劍
萬丈a夢救過好多人架
反而超時空要塞f班柒頭咪撚再比我見到佢地
萬丈a夢救過好多人架

同埋今次應該係隔左好耐之後萬丈終於再有劇情
萬丈a夢救過好多人架

上次泰坦3有劇情果集係咪已經係R
中文係咪無限定?
係的話有無凶鳥同計都劍玩?
萬丈a夢救過好多人架

我都好鍾意用die down tree
仲未知中文豪華版details
萬丈a夢救過好多人架

我8歲開始玩第2次機戰咁耐,個d咩v型俠 日月星機器人都係雪到佢做雪條
萬丈a夢救過好多人架

我8歲開始玩第2次機戰咁耐,個d咩v型俠 日月星機器人都係雪到佢做雪條

即係你玩得少

我都係 我諗應該有嘅
計都羅候劍

原創女角叫得好脫力,期待換承

一直都唔見有CB X3,原著得返一部X1拎黎FULL CLOTH,
唔通金格度一直渣量產F91過世

我都係 我諗應該有嘅
計都羅候劍

一直都唔見有CB X3,原著得返一部X1拎黎FULL CLOTH,

係波出x1fc金格度咪無機渣

我都係 我諗應該有嘅
計都羅候劍

如果係有得改成最終決戰仕樣既量產F91其實唔差 (好似係

我都係 我諗應該有嘅
計都羅候劍

如果係有得改成最終決戰仕樣既量產F91其實唔差 (好似係

裝番生物電腦比佢玩MEPE已經飛天啦
隱藏機x3咪得
反而唔想見到Seed
今集mr武士道應該又係得架垃圾bravo用
想要flag/須佐呀
想要flag/須佐呀

講明劇場版...
想要flag/須佐呀

講明劇場版...

咪係
同埋SolBrave隊一齊攻擊幾撚型
想要flag/須佐呀

講明劇場版...

咪係
同埋SolBrave隊一齊攻擊幾撚型

agger
希望大和號廚到喊
深雪呢dllm
希望大和號廚到喊
深雪呢dllm

有鐵壁同正義呢兩個精神的話廚硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞