[SRW]機戰25周年生放送第四回 有機戰V PV2

393 回覆
2 Like 0 Dislike
btw x1 改改最後個招仲帳面細力過大和號最弱既魚雷

size 補正

沖田戰法

部X1未變full cloth嘛
睇完cross ange, 應該會留兩個位俾果兩部map砲機
買PSV版定係買PS4?

PSV會唔會無左d內容
btw x1 改改最後個招仲帳面細力過大和號最弱既魚雷

size 補正

沖田戰法

都唔會用X1FC啦

水樹高迴高攻

great 迷路加爾又有合體技
會唔會攪到有版剩係出戰艦打

諗起當年alpha有關只係可以出戰機
買PSV版定係買PS4?

PSV會唔會無左d內容

點會 畫質唔同啫

沖田戰法

都唔會用X1FC啦

水樹高迴高攻

天使與龍初參戰應該唔會廢得去邊嘅
而且都幾多角色可以用
不過幾好奇d嘅裝甲會唔會同Z2大鐵衞一樣咁脆

沖田戰法

都唔會用X1FC啦

水樹高迴高攻

而且都幾多角色可以用

天使龍咪即係gundam seed

沖田戰法

都唔會用X1FC啦

水樹高迴高攻

而且都幾多角色可以用

不過一堆角色會中途離隊..

沖田戰法

都唔會用X1FC啦

水樹高迴高攻

而且都幾多角色可以用

單機game的話好難出配角啦
我估部野肯定唔會好似翠星咁悲劇先

根據劇中表現唔會廢得去邊嘅
好期待唱歌果招

根據劇中表現唔會廢得去邊嘅
好期待唱歌果招

同啲艦係前線一字排開放map
寺田舞台情報
https://gnn.gamer.com.tw/5/142925.html
黑百合最早中期加入
但係無撫子AB支歌仔唱

不能不說台仔的舞台比香港的水平高出不知道多少倍
好難怪日本人咁like去台灣
寺田舞台情報
https://gnn.gamer.com.tw/5/142925.html
黑百合最早中期加入
但係無撫子AB支歌仔唱

上次動漫節佢嚟左香港
都有去埋台灣
香港咁少人玩
唔係好fans都唔會玩

好多都係PS2 年代玩過
之後就無玩
寺田舞台情報
黑百合最早中期加入
但係無撫子AB支歌仔唱

上次動漫節佢嚟左香港
都有去埋台灣
香港咁少人玩
唔係好fans都唔會玩

之後就無玩

呢樣真 可能佢地仲停留喺Alpha系列
而且新出嘅作品唔啱佢地口味
見今次機戰V果堆作品大部分都係懷舊向
應該係想吸引番舊fans去玩
寺田舞台情報
黑百合最早中期加入
但係無撫子AB支歌仔唱

上次動漫節佢嚟左香港
都有去埋台灣
香港咁少人玩
唔係好fans都唔會玩

之後就無玩

呢樣真 可能佢地仲停留喺Alpha系列
而且新出嘅作品唔啱佢地口味
見今次機戰V果堆作品大部分都係懷舊向
應該係想吸引番舊fans去玩

好多人覺得用PS4 玩係浪費部機
中文普通版 個相熟老闆話起碼500up

468-509 啦,根據ggen經驗

天獄篇好似差唔多?

天獄篇好似差唔多?

我買PS3天獄果陣好似大約430

天獄篇好似差唔多?

我就psv 37x 頭幾日
買左部ps4咁耐係得月之民先玩得耐同重玩再重玩

天獄篇好似差唔多?

上年ogmd中文頭一個月企硬470-500up

上年ogmd中文頭一個月企硬470-500up

咁始終機戰算係大作黎 仲要第一次中文化
班友仲唔炒起個價咩
買左部ps4咁耐係得月之民先玩得耐同重玩再重玩

衰在不幾重複捉鬼敢死隊,夜城市地型死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞