[SRW]機戰25周年生放送第四回 有機戰V PV2

393 回覆
2 Like 0 Dislike
隻皇帝G有實物睇

同明人合體坐黑百合

對白都講左係撫子

ff下啫
PV2竟然無ZZ,話哂久違的再戰參

無架啦,係咁架啦,ZZ都係用黎做陪襯

照用, 咁耐冇出

理撚得佢

估佢唔到
不過天龍舞隻野見親都諗起當時舞台show的事

無睇SEED 3 左邊隻咩黎 ??
有無人會好似我咁,到時一定會用F91?
仲要入返ETERNAL WIND得BGM?
雖然其實部野係量產型F91,連金身都無

冇F91 何來ETERNAL WIND

而且今集又冇講可以自訂BGM
2月23 pv3??

話唔埋後面會加番MEPE
反正鋼鐵七人臨尾部量產型都有MEPE
2月23 pv3??

記錯323 賣
撫子號大和號...
戰艦既戰力.....

冇F91 何來ETERNAL WIND

而且今集又冇講可以自訂BGM

好似話之前生放提及過有,不過無咪唔入囉
機照用姐

話唔埋後面會加番MEPE
反正鋼鐵七人臨尾部量產型都有MEPE

應該有mepe

照用, 咁耐冇出

理撚得佢

好多gundam
同埋終於變番3d棋盤
明明mx已經有既野居然cancel左

照用, 咁耐冇出

理撚得佢

好多gundam
同埋終於變番3d棋盤
明明mx已經有既野居然cancel左

z2就話轉落手提機先要cut

z3 就真係
Fami公開新原創角色
http://tieba.baidu.com/p/4943415986
Fami公開新原創角色
http://tieba.baidu.com/p/4943415986

今集d原創女角幾正
PV安娜搵剎那做教練
笑左
PV安娜搵剎那做教練
笑左

唔知有冇得用紅色果隻龍公主
PV安娜搵剎那做教練
笑左

點會無

單機,出哂gundam都冇其他位出機
PV安娜搵剎那做教練
笑左

點會無

根據原作最後都會加入架啦
不如估下今次會有咩隱藏機
太和號係咪有特權?係咪大撚晒?

太和號2199動畫超神級3DCG,還原到出黎好感動
最好還原到招自殺式撞擊

大和號好明顯係今作親生仔啦
pv1 d 主線keyword 乜鬼宇宙移民全部都關大和號事
btw 封面圖兩部戰艦夾埋岩岩好就係大和撫子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞