[SRW]機戰25周年生放送第四回 有機戰V PV2

393 回覆
2 Like 0 Dislike
Fami公開新原創角色
http://tieba.baidu.com/p/4943415986

今集d原創女角幾正

一個巨乳一個貧乳
百貸應百客
希望今次黑百合早d出場比人用
PV安娜搵剎那做教練
笑左

唔知有冇得用紅色果隻龍公主

點會無

我估企鵝或者放隱藏?
岩岩睇完pv2 總結少少感想
百合香好撚大波
機體近鏡都係濛到仆街
超級大和號大戰
技能part 本來以為係每個pilot 有獨立技能樹幾有創意
你整到咁多舊魚 整高級技能仲要逐個禁出黎麻撚煩
全金招合體技演出好好多 z3 簡直不知所謂
百合香好撚大波
某d cutin 會隱形對話框好評
終於有3d 地圖加劇情角色半身像好撚感動
無敵三兄弟少左g7 但係社長招技比左舞人
然而今集唔行pp制
百合香好撚大波
架psv終於可以出返黎

今集個PV麻麻, 可能因為上一個已經出左隻歌既關係, 同埋大和號壓唔到場, 一見到古代我諗起 木村拓哉
百合香好撚大波
機體近鏡都係濛到仆街
超級大和號大戰
技能part 本來以為係每個pilot 有獨立技能樹幾有創意
百合香好撚大波
然而今集唔行pp制
百合香好撚大波

技能樹變左用公家錢買技我覺得ok,好過d tacP集中晒係堆打手身上,可以分散投資落唔同人度,裝下技就連2軍都有得上場

高級技能要先生產低級技能個概念ok既,仲要逐個計錢,唔洗俾人一開波就係唔係都個個鬥爭心氣限,雖然打到咁上下一定錢多到係咁買

PV2部分戰鬥動畫例如泰坦3個合體技睇落好似好矇 ps4?
PV安娜搵剎那做教練
笑左

唔知有冇得用紅色果隻龍公主

點會無

根據原作最後都會加入架啦
不如估下今次會有咩隱藏機

特急 黑加爾,女忍
fmp如果真係有白野蠻 鬥秘銀m9

隱藏會有M6 同白野蠻

宗介用到白野蠻爛晒就轉M6 救女女,爆埋轉8仔玩戰場告白

隱藏會有M6 同白野蠻

天獄都已經有石弓啦 但係連J出血的1打11都無整到出黎
其實講得無錯,Z3時比佢有閹割版ARX-7根本係錯左,雖然係偷懶唔整多set有M6A3的合體技

話時話原作內容係咪唔講咁多好D,反正四期今年就出
百合香好撚大波
機體近鏡都係濛到仆街
超級大和號大戰
百合香好撚大波
然而今集唔行pp制
百合香好撚大波

技能樹變左用公家錢買技我覺得ok,好過d tacP集中晒係堆打手身上,可以分散投資落唔同人度,裝下技就連2軍都有得上場

高級技能要先生產低級技能個概念ok既,仲要逐個計錢,唔洗俾人一開波就係唔係都個個鬥爭心氣限,雖然打到咁上下一定錢多到係咁買

Agger
其實而家公家開技能樹呢個概念係OK,但係都係想好似魔裝咁每個角色可以有一個專用技買
不過我真係想像唔到敵BOSS人馬那版技能會有幾多野堆左響度
有勇者急先鋒真係濕撚哂

隱藏會有M6 同白野蠻

天獄都已經有石弓啦 但係連J出血的1打11都無整到出黎
其實講得無錯,Z3時比佢有閹割版ARX-7根本係錯左,雖然係偷懶唔整多set有M6A3的合體技

話時話原作內容係咪唔講咁多好D,反正四期今年就出

無講最重要果d啦

唔止 M6 A3 ,連8仔加毛M9 加 克魯滋蘇聯機合體技都無

BX 佢都無加返alex騎士團合體技 同出光之弓
只入psv
百合香好撚大波
機體近鏡都係濛到仆街
超級大和號大戰
百合香好撚大波
然而今集唔行pp制
百合香好撚大波

W劇場版嘅佢冇cut-in 今次終於有
PV無敵超人合體技動作特別硬
已經唔知佢想還原原作定點

其實大家鍾唔鍾意用泰坦3同珍寶3
基本上我都會練因為我幾鍾意破嵐万丈
覺得佢地依家好似取代咗以前兩部電磁俠嘅位咁

我鍾意電磁俠多D
萬丈個CV(鈴置)過左身咁耐,但泰坦3都仍然不停參戰
結果就係無新錄對白,連合體技都因為當年有聲機戰都無合體技要夾硬砌
結果就係無新錄對白,連合體技都因為當年有聲機戰都無合體技要夾硬砌

我知呀
有諗過既然林友德都搵人代配
其實萬丈都可以嘅

我鍾意電磁俠多D

幾鐘意泰坦3

我知呀
其實萬丈都可以嘅

萬丈一出必雪 佢真係好撚煩 老是常出現 珍寶又係 幾時先可以消失幾集
百合香好撚大波
機體近鏡都係濛到仆街
超級大和號大戰
百合香好撚大波
然而今集唔行pp制
百合香好撚大波

Agger
其實而家公家開技能樹呢個概念係OK,但係都係想好似魔裝咁每個角色可以有一個專用技買
不過我真係想像唔到敵BOSS人馬那版技能會有幾多野堆左響度

變左做機戰k基拉大和裝廿招技做final boss

我知呀
其實萬丈都可以嘅

萬丈一出必雪 佢真係好撚煩 老是常出現 珍寶又係 幾時先可以消失幾集

起碼佢都係一部,macrossf 有5部飛雞

我知呀
其實萬丈都可以嘅

痴撚線 超時空要塞又係一出場就扯火 心諗幾時先會完左佢個故事 我最多都係用yf-21

我知呀
其實萬丈都可以嘅

痴撚線 超時空要塞又係一出場就扯火 心諗幾時先會完左佢個故事 我最多都係用yf-21

cut撚f晒佢,淨係出一部7 巴沙拿咪算

cut撚f晒佢,淨係出一部7 巴沙拿咪算

得巴沙拿係 必出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞