[PS4] Marvel Spider-Man 討論區(4)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
有冇人o係black cat 個洞影到相?
我一入影相mode 就會穿o左出地面
有無人覺得PeterParker同MJ 條愛情線寫得幾正

兩人互動啲反應
爆機嗰吓

唔記得咗影相 有冇巴打有影到
放工返到屋企想輕輕鬆鬆打下機
我真係冇乜心機練連技
有冇巴打知道咁樣係發生緊咩事?

我明明晏就仲玩緊 但頭先入左game load左一陣之後就咁樣,上網睇話係應用程序崩潰,但我已經試過重開機,又試過更新番所有野,但而家都係入唔到 ,有冇巴打知道可以點解決?
唔該哂🙏🏻

想問下我做哂研究站任務,點解無出最後隱藏個個嘅
如果鏡頭同spiderman都係正面對住塊玻璃會冇倒影,要打側先有,離遠少少塊玻璃都係會冇
我係玩2k試過 但重開又無事
我game試過重開,主機都試過重開,但都搞唔掂🤦🏻‍♀️唔知點算 可以點?

見唔到DR.STRANGE唯有同聖所影下相先
梅嬸
有無人知?
哩隻game蜘蛛俠真係跟番漫畫咁成個口水佬.....

佢100% 要幫手捉賊哩度煩D, 其他收集野都算係咁, 好耐冇玩一隻Game咁爽

其實swing唔夠落地之後X快但swing個感覺好爽
Del game係咪會冇哂record?
屌你 劇透?
有冇人覺得silver sable好正
上幾個留言先答完 以為上連登都中bug 又loop番上去
直昇機玩極都唔出 R1 捉機尾
點過
會暈死
機尾個到究竟要點先出 R1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞