[PS4] Marvel Spider-Man 討論區(4)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

巴打呢個咩黎 有咩用架?
呢個係地標 可以攞地標幣
要用相機影佢 十字制上制開相機
對住地標L2 變綠色就R1影
如果係實體普通版大約幾錢
了解 唔該哂
好似$398 但有巴打話信和$368
想著新衫
不如執書包攞咗套gg衫先
點解買左豪華版都無iron man 套甲
求解
有無人都係咁??
就快答到燥
剩係呢個post幾頁都答左幾次
個挑戰點撚樣飛到12000分
唔係掛 我走漏眼
唔該晒 聽日去睇下先
咦原來時間分咁高 無野了
Pre order先有
唔係預購係唔會有架
無制比人重新挑戰
玩出色打FISK都死左三次先打贏
打三次,三次都係英雄主義鳩打
後尾先識拉打
利申 手殘
屌你有個surveillance tower行埋去無得禁三角

點撚算
打地盤係咪冇可能用hitman果種玩法殺曬啲人?
次次殺到幾個之後都會俾人發現
唔知乜水,不過幾肯定佢想講咩

爬上最高開地圖,收集野,隨機任務重覆,地盤任重覆,研究任重覆
老實講我覺得蜘蛛俠係呢幾方面雖然係老土,但已經係做到最好,除左開地圖,不過本身蜘蛛俠爬得快唔算煩
收集好多野已經加左劇情落去,背包係比人知道呢八年黎蜘蛛俠既生活,黑貓又有解鎖野
隨機任務已經唔當係支線任務,支線任務全部都有劇情,而本身隨機任務對蜘蛛俠呢個角色好重要,因為漫畫定電影既蜘蛛俠都會偷聽警察台出動
地盤任其實根本少到仆街,一D都唔覺煩,而且比左機會玩家可以隨時打一大堆敵人
研究任都算悶悶地,但都算加左劇情落去

的而且確好多野係老土open world有既野,但蜘蛛俠勝在做得精而簡,至少我做哂都唔覺特別煩

btw準備睇dunkey review話玩電線同光譜果到完全唔應該存在
見大家玩得咁開心我都想買
大家俾d意見,買實體好定download好?
地盤任我反而幾鐘意玩
尤其開左咁上下數目既技打
玩華麗連技玩得好爽
你話你鐘意鳩襟同喪開大技既,我無野講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞